Isparta Belediyesi Araç Filosuna 9 Araç Daha Kazandirildi

Isparta Belediye Meclisi, Belediye Baskani Sükrü Basdegimen’in baskanliginda yapilan olaganüstü toplantida belediye hizmetlerinde kullanilmak üzere ISBAS A.S’den hibe edilen 9 araç belediye filosuna dahil edildi.

Isparta Belediye Meclisi, Belediye Baskani Sükrü Basdegimen’in baskanliginda geçen ay sonunda olaganüstü toplanmis ve ISBAS A.S tarafindan OPET benzin istasyonunun sözlesmesinin yenilenmesinden dolayi firma tarafindan verilen çesitli modellerdeki 10 aracin, 9’unun belediye hizmetlerinde kullanilmak üzere hibe olarak kabul edilmesini görüsmüs ve karar oy birligiyle kabul edilmisti.

Toplantida belediye hizmetlerinde kullanilmak üzere ISBAS A.S’den hibe edilen 9 araç belediye filosuna dahil edildi. Müdürlüklerin hizmetlerinde kullanilmak üzere sartsiz bagis olarak kabul edilen araçlar, ISBAS A.S bünyesindeki Opet Petrol Istasyonunun yeni sözlesmesinin 5 yil uzatilmasina istinaden gerçeklestirilirken, yeni sözlesmeyle ayrica petrol istasyonunun mevcuttaki çalisma sartlari da iyilestirildi.

Belediye Meclisinin aralik ayindaki olaganüstü toplantisinda konuya iliskin degerlendirmelerde bulunan Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, “Diger firmalarla görüstük, arastirdik. 6-7 milyon lirayi geçen firma olmadi. Görüsmeler neticesinde 11,5 milyon liralik araç verildi.

Sag olsun arkadaslarimiz ilgilendiler ve karli bir ticaretle sonuçlandirdilar. Insallah bundan sonra benzin istasyonumuz daha da karli ticaret yapacak” görüslerinde bulunmustu.
Kaynak: İHA