Kiskançlik Yüzünden Esini Öldüren Sahis Tutuklandi

Bursa’da kiskançlik yüzünden bosanma asamasindaki esini öldüren sahis, sevk edildigi adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kiskançlik Yüzünden Esini Öldüren Sahis Tutuklandi
Olay, geçtigimiz pazartesi günü 05.00 siralarinda merkez Yildirim ilçesi Esenevler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Turgay Kindaç (45) geçimsizlik yasadigi öne sürülen esi Seher Kindaç (42) ile tartisma yasadi. Fabrika isçisi Turgay Kindaç tartismanin büyümesiyle öldürdügü esinin kiz kardesine ’Ablani öldürdüm’ diye mesaj attiktan sonra kayiplara karisti. Ihbar üzerine eve gelen saglik ekipleri yerde hareketsiz yatan Seher Kindaç’in olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi. Süpheli sahis kayiplara karisirken, ekipler sorusturma baslatti. 2 çocuk annesi de cenazesinin otopsi islemlerinin ardindan alinmasiyla Amasya Merzifon ilçesine bagli Balgöze köyünde topraga verildi.

Bursa Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, kaçan süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatti. Turgay Kindaç cinayetten 1 gün sonra Sehir Meydani’nda gözaltina alindi. Emniyette suçunu itiraf eden Turgay Kindaç, bosanma asamasindaki esini kiskançlik sebebiyle öldürdügü belirterek, “Esim is yerinde 2023 yilinin son günü Metehan diye biriyle fotograf çektirdikten sonra sosyal medyada paylasti. Olayin yasandigi günü sabah yine tartisma çikti ve esimin basina merdane ile vurdum sonra da bogdum. Ancak neyle bogdugumu hatirlamiyorum" dedi.

Emniyetteki islemleri tamamlanan Turgay Kindaç, sevk edildigi adliyede çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA