Fatih'te Biçaklanarak Ölen Ramazan Hocanin Cenazesi Adli Tip Kurumu'ndan Teslim Alindi

Fatih’te biçaklanarak öldürülen Ramazan Piskin’in cenazesi Adli Tip Kurumu’ndan teslim alinarak memleketi Diyarbakir’a gönderildi.

Fatih Cerrahpasa Kocamustafapasa Caddesi üzerinde bulunan dükkaninda henüz bilinmeyen bir nedenle tartistigi kisi tarafindan biçakli saldiriya ugrayarak hayatini kaybeden Ramazan Piskin’in cenazesi Adli Tip Kurumu’ndan teslim alindi. Cenazeyi teslim almaya gelen akrabasi Ahmet Arif, Piskin’in zararsiz bir insan oldugunu söyleyerek üzgün olduklarini belirtti.

Polis ekiplerinin süpheliyi yakalama çalismalarinin sürdügünü dile getiren Arif, Piskin’i Diyarbakir’da defnedeceklerini ifade etti.



“Çok aci bir olay kimseye zarari olmayan bir insandi”

Cenazeyi teslim almaya gelen yakini Ahmet Arif , ”Rahmetli Ramazan benim öz teyzemin ogluydu. Bende sadece biçakla yaralandigini hastaneye kaldirildigini ondan sonra hayatini kaybettigini duydum. Hastaneden sonra vefat edince Adli Tip’a getirilmis. Bundan sonraki süreçte teshis edilecek. Sonra teslim alip gerekli islemlerden sonra Diyarbakir’a gömecegiz. Çok aci bir olay. Zararsiz bir insandi. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüz. Insallah ortaya çikar. Sanirim adli konu. Polisler gerekli sorusturmayi yapiyor. Insallah sonuç alinacak” dedi.

Öte yandan adli tipta yapilan incelemelerin ardindan Ramazan Piskin’in cenazesi memleketi Diyarbakir’a gönderildi. Cenazenin yarin Diyarbakir Yeniköy Mezarligi’na defnedilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA