Eroglu Açiklamasi 'Koçarli AK Belediyecilik Ile Çag Atladi'

Bir dizi ziyaretlere ve toplantilara katilmak üzere Aydin’da gelen önceki dönem Orman ve Su isleri Bakani Prof. Dr. Veysel Eroglu’nun son ziyareti Koçarli Belediyesi oldu. Ziyarette Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan’in 5 yillik çalismalari hakkinda brifing alan Eski Bakan Eroglu, “Merhum Basbakanimiz Adnan Menderes’in memleketi Koçarli’da yapilan hizmetlerden çok memnunuz. Koçarli AK Belediyecilik ile çag atladi” dedi.

Eroglu Açiklamasi 'Koçarli AK Belediyecilik Ile Çag Atladi'


Önceki dönem Orman ve Su isleri Bakani Prof. Dr. Veysel Eroglu, Koçarli Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Beraberindeki AK Parti Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Savas, AK Parti Aydin Milletvekili Ömer Özmen, Il Baskani Gökhan Ökten ile birlikte Koçarli Belediyesi’ne ziyaret gerçeklestiren Eroglu’nu Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, meclis üyeleri ve belediye personeliyle birlikte karsiladi. Makaminda agirladigi Eroglu’na 5 yillik çalismalari ve planlanan projelere iliskin açiklama yapan Baskan Kaplan, “Koçarli’yi AK Belediyecilik ile bulusturduk. Yerel Seçimlerde verdigimiz sözleri bir bir yerine getirdik ve çalismaya durmaksizin devam ederek projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz” dedi.



Koçarli’yi marka ilçe yapma yolunda emin adimlarla ilerlediklerini, yarinlara daha yasanilabilir bir Koçarli birakabilmek için var güçleriyle çalistiklarini ifade eden Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, “Bakanimizin, Büyüksehir Belediye Baskan Adayimizin, milletvekillerimizin ve il baskanimiza ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Onlarin ziyaretleri bizlere güç katar. Verdigimiz sözler noktasinda ne dediysek bir bir hayata geçiriyoruz. Biz çalistikça Koçarlimiz gelisiyor. Koçarli için ne yapsak azdir. Insallah önümüzdeki yillarda da birçok yatirimi ve projemizi hemserilerimizin hizmetine sunacagiz. Basta Cumhurbaskanimiz olmak üzere sizlere de Koçarlimiza olan desteklerinizden dolayi ilçem ve sahsim adina tesekkür ediyorum” diye konustu.



Önceki dönem Orman ve Su isleri Bakani Prof. Dr. Veysel Eroglu ise yaptigi konusmada, Belediye Baskani Nedim Kaplan’a yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür ederek, “5 yillik süreci bu kadar dolu dolu geçirmeniz hasebiyle size tesekkür ediyorum. Gerçekten kisa sürede ilçenizin çehresini degistirecek yatirim ve hizmetlerin hayata geçmesi noktasinda ciddi bir emek ve ugrasi veriyor oldugunuz ortada. AK Belediyecilik ile tanisan Koçarli adeta çag atlamis. Biz de daima sizlerin yanindayiz ve sizlere bundan sonrasi için de destek vermeye devam edecegiz. Bundan sonrada Aydin Büyüksehirde Baskanimiz Mustafa Savas ile çag atlayacak. Aydin’da AK Belediyecilik ile tanisacak” ifadelerini kullandi.

Yapilan konusmalarin ve istisarelerin ardindan Baskan Kaplan, eski Bakan Eroglu’na yöresel ürünlerden olusan hediye sepeti ve yörük posusu takdim etti.
Kaynak: İHA