Sultanbeyli'de Ali Tombas Hizli Basladi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle AK Parti Sultanbeyli Belediye Baskanligina aday gösterilen Ali Tombas, vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilandi. STK’lari ve vatandaslari sik sik ziyaret eden Tombas, toplumun her kesimine ulasmayi amaçliyor. Ayrica uzun yillar AK Parti Ilçe Baskanligi görevini basariyla yürüten biri olarak ilçeyi yakindan taniyor.

Sultanbeyli'de Ali Tombas Hizli Basladi
Sultanbeylili vatandaslarla bir araya gelerek istisarelerde bulunan Tombas, çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. AK Parti Sultanbeyli Belediye Baskan Adayi Ali Tombas konuyla ilgili yaptigi degerlendirmede” “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle Sultanbeyli Belediye Baskanligina Aday gösterildik. Hayatini bu ilçeye adayan birisi olarak hemsehrilerimizin teveccühü ile Insallah tarafimiza tevdi edilen sorumlulugu gayretle tasiyacagiz. Sultanbeylili Hemsehrilerimiz için ilçemizin ihtiyaci olan projeleri hizmete alacagiz. Toplumun her bir ferdine ulasacak, hemsehrilerimizin çözüm ve önerilerini dikkatle dinleyecegiz. Ilçemizi güzellestirmek için tüm hemsehrilerimizin fikirlerine basvuracak, sehrimizi birlikte yönetecegiz. Bu ilçenin bir evladi olarak hemsehrilerime hizmet edecek olmanin heyecanini yüregimde tasiyorum. Samimiyetle tebessüm eden 7’den 70’e tüm hemsehrime hizmet edecegim. Devralacagimiz hizmet sancagini daha da ileri tasimak için çalisacagiz.

Kentsel dönüsümü önemsiyoruz. Güvenle yarinlara ulasmak için büyük projeler ve afetlere dirençli yapilar olusturacagiz. Yol medeniyettir anlayisiyla, ulasimi bir sorun olmaktan çikaracagiz. Gençlik projelerimize agirlik verecek, yesil alanlarimizin sayisini daha da artiracagiz. Kültürden spora, imardan mega eserlere birçok projeyi faaliyete alarak sehrimize deger katacagiz. Biz haziriz, bu sehre sevdaliyiz.

Inaniyorum ki Sultanbeyli’miz, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayimiz Murat Kurum’u destekleyerek Istanbul’u muradina erdirecek ve Sultanbeyli’mizin tercihi gönül belediyeciligi anlayisindan yana olacak. Buradan bir kez daha bizleri bagrina basan tüm Sultanbeylili hemsehrilerime tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA