Partililer Tarafindan Mesalelerle Karsilanan Baskan Asgin Açiklamasi 'Gecemiz Gündüzümüz Çorum Olacak'

Çorum Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, AK Parti teskilati ile bir araya geldi. AK Teskilatlar, Baskan Asgin’in il binasi disinda büyük bir cosku ile karsiladi. Ellerinde mesalelerle baskan Asgin’a sevgi gösterisinde bulunan AK gençler, salon girisine kadar eslik etti. Tüm teskilatla bir araya gelen Asgin, burada yaptigi konusmada “Gecemiz gündüzümüz Çorum olacak. Gayretimiz, askimiz sevdamiz neyi gerektiriyorsa biz öyle yola çikacagiz. Öyle güçlü yürüyecegiz” dedi.

Partililer Tarafindan Mesalelerle Karsilanan Baskan Asgin Açiklamasi 'Gecemiz Gündüzümüz Çorum Olacak'
AK Parti Il Baskani Murat Günay, Merkez Ilçe Baskani Erhan Akar, Il Genel Meclis Baskani Mehmet Bektas, Gençlik Kollari Baskani Muhammet Fatih Temur, Il Kadin Kollari Baskani Meryem Demir, ilçe belediye baskanlari, ilçe baskanlari ve çok sayida partili toplantiya katildi.

31 Mart seçimlerinde Cumhur Ittifakinin Çorum Belediye Baskan Adayi olarak açiklanan Dr. Halil Ibrahim Asgin, geride kalan 5 yilda oldugu gibi tevazu ve samimiyetle halkin arasinda olmaya devam edecegini vurguladi.

31 Mart 2019 seçimlerinden hemen sonra 1 Nisan’da çalismaya basladiklarini o günden bugüne geçen 5 yilda gezmedikleri, girmedikleri cadde-sokak, oturmadiklari çay ocagi, sikilmadik el, girmedikleri kamu kurumu kalmadiginin altini çizen Baskan Asgin, “Hamt olsun biz 5 yildir kis demeden, yaz demeden, sicak demeden, soguk demeden halkimizin sofrasindayiz, esnafimizin dükkanindayiz. Gecemiz gündüzümüz askla böyle geçti” dedi.

“Gönlümüzü milletimize açtik. Milletimiz bu gönlü çok iyi okudu. Bu gönlün samimiyetine, bu gönlün açik yürekliligine, bu kalbin samimiyetine, dürüstlügüne, ahlakina sahitlik etti” ifadelerini kullanan Baskan Asgin, “Bu sevgi, bu muhabbet, insanlarimizin bizlere olan bu bakisi sadece ve sadece sorumlulugumuzu artirmaktadir. Su an nasil ki sizler Halil Ibrahim Asgin ve ekibi 1 kurusa tenezzül etmez diyorsaniz tüm halkimiz da bu görüsü paylasiyor. Bundan sonra da bunu daha güçlü bir sekilde Allah‘in izniyle yine söyletecegiz. Bundan sonra da tevazu, samimiyet ve gayretle çalisacagiz” seklinde konustu.

’Cumhurbaskanimiza 16’da 16 hediye edecegiz’

Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Çorum Belediye Baskan Adayi Dr. Halil Ibrahim Asgin, “Cumhurbaskanimiza en büyük hediyemiz 16’da 16 olacak. Seçimlerde Çorum’daki tüm belediyeleri kazanarak 16’da 16 yapacagiz insallah. Hedefimiz yüzde 60 ile seçimleri almak demistim. Ancak bu oy orani da yetmez yüzde 65 ile seçimleri kazanacagiz insallah” dedi.

“31 Mart aksami daha büyük coskular yasayacagiz”

AK Parti Il Baskani Murat Günay, Cumhur Ittifaki olarak Çorum’da 16’da 16 yapmayi hedeflediklerini hatirlatarak “Biz Cumhur Ittifakimizi olusturan tüm partilerimize tesekkür ediyoruz. Bu süreçte çok güzel birlik ve beraberlik var. Insallah bu birlik ve beraberligi, bu coskuyu 31 Mart aksaminda daha büyük bir coskuyla yasayacagiz” diye konustu.

“Hepimiz dava adamiyiz”

Il Genel Meclis Baskani Mehmet Bektas yaptigi konusmasinda Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’a hizmet yolunda basarilar diledi. Asgin’in Çorum için gece gündüz çalisacagindan hiç süphesi olmadigini ifade eden Bektas, “Biz hepimiz dava adamiyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde devam ederek Cumhur ittifakiyla Allah’in izniyle hedefe ulasacagimiza eminiz. Biz kirsalda çalismalarimiza devam edecegiz ve hep birlikte basaracagiz” seklinde konustu.

“Rekor oyla kazanacagiz”

AK Parti Merkez Ilçe Baskani Erhan Akar da yaptigi konusmada Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’a teskilatlar tarafindan gösterilen sevgiye dikkat çekerek “Bu tabloyu görünce seçimin Allah’in izniyle rekor bir oyla kazanilacagi bugünden belli. Ama bu yetmez, bugün birlik olma, beraber olma günüdür. Biz ufak tefek eksiklerimizi, hatalarimizi, kirginliklarimizi bir kenara birakip, bugünden sonra seçime odaklanacagiz. Biz bu isin dertlisi, Çorum’un sevdalisiyiz” diye konustu.

’Ittifak ortagi MHP’ye ziyaret’

AK Parti Il Baskanligi ziyaretinden sonra Cumhur Ittifakinin bir diger ortagi MHP’yi ziyaret eden Belediye Baskani ve Çorum Belediye Baskan Adayi Dr. Halil Ibrahim Asgin, ayirmadan, ayrismadan Türkiye için canlar basla, askla çalismaya devam edeceklerini söyledi.



MHP Il Baskani Mehmet Ihsan Çiplak ve Merkez Ilçe Baskani Ahmet Kurtbas ile parti yöneticileri tarafindan karsilanan Baskan Asgin, “Kapi kapi, sokak sokak tüm kademelerimizle kosacagiz, kosacagiz, yorulmayacagiz. Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskanimiz Mehmet Ihsan Çiplak’in sahsinda tüm teskilatlarimiza gayretleri ve destekleri için tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA