Besiktas Belediyesi Ileri Yastaki Komsularini Yalniz Birakmiyor

Besiktas Belediyesi’nin, ilçede yasayan ileri yastaki komsularina yönelik hizmetleri hiz kesmeden devam ederken 65+ Yasam Ofisinde, komsularindan gelen talepleri tek çati altinda toplayip hizli ve kolay çözümler üretiyor. Ayni zamanda belediye, 65+ Yasam Ofisi ile Türkiye’deki tek gerontoloji ofisi olan belediye olma özelligi tasiyor.

Besiktas Belediyesi Ileri Yastaki Komsularini Yalniz Birakmiyor
Türkiye nüfusunun yas ortalamasinin üzerinde bir demografiye sahip olan Besiktas’ta, ileri yastaki komsulara yönelik hizmetler ön plana çikiyor. Besiktas Belediyesi, 65+ Yasam Ofisinde yas almis komsularinin günlük hayatta karsilastiklari zorluklarin üstesinden gelebilmesine yardimci oluyor. Ileri yastaki komsularindan gelen talepleri tek çati altinda toplayip hizli ve kolay çözümler üreten Besiktas Belediyesi, ayni zamanda 65+ Yasam Ofisi ile Türkiye’deki tek gerontoloji ofisi olan belediye olma özelligi tasiyor.

“Yas almis komsularimizin her zaman yaninda olacagiz”

Hizmet hakkinda bilgi veren Besiktas Belediye Baskani Riza Akpolat, “Besiktas Belediyesi Levent hizmet binamizda bulunan 65+ Yasam Ofisinde çesitli egitimler düzenleyerek, komsularimizi bilgilendiriyoruz. Etiler ve Ulus Yasam Evlerinde egzersiz hareketleri yapan ileri yastaki komsularimiz, burada grup aktiviteleri yaparak güzel vakit geçiriyor. Yasli dostu kentler agina üye olan belediyemiz, hayata geçirdigi uygulamalarla ihtiyaç sahibi ileri yastaki komsularimiza Asevimizden her gün sicak yemek paylasimi, Halk Kart, Esenlik Hizmeti, Evde Saglik Destegi, Gerontomimari, hasta bezi, yatak pedi, tekerlekli sandalye temini ve Dost Eller Taksi gibi pek çok hizmeti veriyor. Yas almis komsularimizin her zaman yaninda olacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA