Baskan Büyükkiliç, Erciyes Kayak Merkezi'nde Kayak Severlerle Bulustu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te kayak severlerle bulustu.

Baskan Büyükkiliç, Erciyes Kayak Merkezi'nde Kayak Severlerle Bulustu
Kayseri’nin turizm degerlerini her firsatta tanitmaya, öne çikarmaya gayret eden Baskan Büyükkiliç, Erciyes’te yagan kari firsat bilerek Erciyes Kayak Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Kayak merkezinde Büyükkiliç’a büyük ilgi

Erciyes Kayak Merkezi’ne esi Dr. Necmiye Büyükkiliç ve torunlari ile gelen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, kayak için Erciyes’te bulunan vatandaslar ile turistlerin büyük ilgisi ile karsilandi. Kayak merkezindeki tesislerde masalari tek tek gezerek konuklarla görüsen Büyükkiliç, onlarla fotograf çekindi, sohbet etti.

Lapa lapa yagan karin, muhtesem manzaranin, yogun ve coskulu ziyaretçilerin yer aldigi Erciyes Kayak Merkezi’nde olmaktan duydugu memnuniyeti ifade eden Büyükkiliç, “Böylesine güzel bir pazar gününde kiymetli esim Dr. Necmiye Hanim ve sevgili torunlarim Beyza ve Berra ile Erciyes’imizi ziyaret ederek, yogun ve coskulu ziyaretçilerin, muhtesem manzaranin ve lapa lapa yagan bereketin tadini doyasiya yasadik” diyerek, herkesi Erciyes’e davet etti.
Kaynak: İHA