Arhavi'de Kahreden Ölüm Açiklamasi Karne Aldigi Gün Annesiyle Birlikte Kazada Hayatini Kaybetti

Artvin’in Arhavi ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çikan kamyonet, yol kenarinda yürüyen Hülya (40) ve oglu Ömer Nazim Külünk’e (12) çarpti. Anne ve oglu kaza yerinde yasamini yitirirken, çay bahçesine devrilen kamyonetteki sürücü yaralandi. Kazada ölen 7’nci sinif ögrencisi Ömer Nazim’in bugün okulunda karne heyecani yasadigi ortaya çikti.

Arhavi'de Kahreden Ölüm Açiklamasi Karne Aldigi Gün Annesiyle Birlikte Kazada Hayatini Kaybetti


Edinilen bilgiye göre kaza, ilçeye bagli Musazade Mahallesinde aksam saatlerinde meydana geldi. I.Ö. idaresindeki 08 AAJ 566 plakali kamyonet, sürücüsünün kontrolünden çikip, yol kenarinda yürüyen Hülya Külünk ve oglu Ömer Nazim Külünk’e çarpti. Kamyonet çay bahçesine devrilirken, kaza sonrasi bölgeye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapilan kontrolde anne Hülya Külünk ve oglu Ömer Nazim Külünk’ün kaza yerinde hayatini kaybettigi, sürücünün de yaralandigi tespit edildi. Yarali sürücü, kaldirildigi hastanede tedaviye alindi. Anne ve oglunu hayattan koparan kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.

Arhavi Cumhuriyet Ortaokulu 7’nci sinif ögrencisi olan Ömer Nazim Külünk’ün bugün karne heyecani yasadigi ögrenildi. Ilçeyi yasa bogan kaza sonrasi Arhavi Ilçe Milli Egitim Müdürlügü de, genç yasta hayatini kaybeden Ömer Külünk için taziye mesaji yayinladi.
Kaynak: İHA