Narkotik Köpegi Elektrik Sobadaki Uyusturucu Böyle Buldu

Kirikkale’nin Yahsihan ilçesinde bir eve operasyon düzenleyen jandarma ekipleri tarafindan narkotik köpegi ile yapilan aramalarda, elektrikli sobanin içinden uyusturucu madde olarak kullanilan yüzlerce sentetik ecza hapi ele geçirildi. Operasyonda gözaltina alinan 3 süpheliden 1’i tutuklandi.

Narkotik Köpegi Elektrik Sobadaki Uyusturucu Böyle Buldu
Kirikkale Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Il Jandarma Komutanligi Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince, uyusturucu madde ticareti yapan ve kullanan sahislara yönelik çalismalar sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Yahsihan ilçesinde jandarma ekiplerince yapilan teknik ve fiziki takip neticesinde, H.I.G., E.A., R.K. ve O.G. sahsin yilbasi gecesinde uyusturucu hap satma hazirligi içerisinde olduklari tespit edildi.

Narkotik köpegi ile arama yapan ekipler, sahislarin Ankara’dan getirdikleri uyusturucu haplari, H.I.G.’nin evindeki elektrikli sobanin içinde ele geçirdi. Yapilan aramalarda da bin 792 adet sentetik ecza hapi, 2 adet payp, 5 gram satisa hazir esrar ele geçirildi. Cumhuriyet Savcisinin talimatiyla gözaltina alinan süphelilerden H.I.G., "uyusturucu madde ticareti yapmak ve bulundurmak" suçundan çikarildigi mahkemece tutuklandi. Diger 3 sahis ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA