Kütahya Çevre Yolundaki Kavsaklarin Mevcut Durumu Masaya Yatirildi

Kütahya Valisi Musa Isin baskanliginda düzenlenen toplantida çevre yolundaki kavsaklarin mevcut durumu degerlendirildi.

Kütahya Çevre Yolundaki Kavsaklarin Mevcut Durumu Masaya Yatirildi
Vali Musa Isin baskanligindaki toplantiya, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, Ismail Çaglar Bayirci ve Mehmet Demir ile AK Parti Il Baskani Mustafa Önsay, Il Emniyet Müdürü Hakan Sirali, Trafik Amiri Fatih Çakirtas ve Zafer OSB Müdürü Göksel Ilgaz katildi.

Vali Musa Isin, Yimpas kavsagi köprü projesinin 2024 yili yatirim programina alindigini açikladi.

Projenin, Nisan ayinda baslayacak yapim çalismalariyla birlikte ulasim sorunlarina çözüm getirmesi hedefleniyor

Tavsanli Organize Sanayi Bölgesi kavsaginda ise orta refüj isiklandirma ve flasör sayisinin artirilacagi, kavsak hiz tespiti yapilacagi belirtildi. Öte yandan sanayi kavsagindaki ara geçislerin kapatilmasi ve refüjlerin genisletilmesi konusu da gündeme alindi.

“Altintas Zafer OSB kavsaginda farkli seviyelerde kavsak çalismasi yapilacak”

Altintas Zafer Organize Sanayi Bölgesi kavsaginda farkli seviyelerde kavsak çalismasi yapilacagini ifade eden Vali Isin, ayrica Kütahya sehir merkezindeki OSB yolu için proje çalismalarinin gerçeklestirilecegini, bu sayede kamyonlarin sehir içi trafigine girmesinin önüne geçilecegini belirtti.

Isin, sorunlarin çözümü için milletvekilleriyle birlikte Ankara’ya çesitli ziyaretlerde bulunacaklarini ve konulari yakindan takip edeceklerini söyledi.

Milletvekilleri de ellerinden geleni yapacaklarini belirterek, ulasim altyapisinin güçlendirilmesi için destek vereceklerini kaydettiler.
Kaynak: İHA