Gölbasi Belediyesi, Hasta Nakil Araçlariyla Ücretsiz Hizmet Veriyor

Ankara’nin Gölbasi Belediyesi Saglik Isleri Müdürlügü, ihtiyaç sahibi hasta ve engelli vatandaslarin hastanelere naklini, tam donanimli ambulanslarla ücretsiz sekilde gerçeklestiriyor.

Gölbasi Belediyesi, Hasta Nakil Araçlariyla Ücretsiz Hizmet Veriyor
Gölbasi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayisiyla zor günlerinde vatandaslarin yaninda olmaya devam ediyor. Saglik Isleri Müdürlügü bünyesinde bulunan hasta nakil ambulanslariyla, hasta ve engelli vatandaslara ihtiyaçlari kapsaminda saglik kuruluslarina ücretsiz tasima hizmeti veriliyor.

Hasta nakil ambulansinda bulunan alaninda egitimli soför, Acil Tip Teknisyeni (ATT) veya hemsireler hastalara yolculuk boyunca yardimci oluyor. Tam donanimli ambulanslarla, tibbi müdahale gerektirmeyen ancak sedye ile nakil edilmesi gereken vatandaslarin evden hastaneye, tedavileri tamamlandiktan sonra hastaneden eve ulasimlari güvenli bir sekilde saglaniyor.

“Gölbasi’nda kimse yalniz degil”

Her alanda oldugu gibi saglik alaninda da vatandaslarin yaninda olduklarini ifade eden Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek, “Vatandaslarimizin neye ihtiyaci varsa orada oluyoruz. Saglik Isleri Müdürlügümüzün bünyesindeki ambulanslarimizla hasta ve engelli vatandaslarimizi ücretsiz bir sekilde hastanelere götürüyoruz. Alaninda uzman ekiplerimiz vatandaslarimiza eslik ediyor. Vatandaslarimizin sagligi bizim için çok önemli. Ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Gölbasi’nda kimse yalniz degil” ifadelerini kullandi.

Ücretsiz hasta nakli hizmeti alan vatandaslar, insana dokunan çalismalarindan dolayi Belediye Baskani Simsek’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA