Erdemoglu Ailesi Hem Yatirim Hem Hayirda Yarisiyor

Erdemoglu Ailesi, basta Adiyaman olmak üzere ülkenin bir çok sehrine önemli eserler kazandirmaya devam ediyor.

Erdemoglu Ailesi Hem Yatirim Hem Hayirda Yarisiyor
Adiyaman ve ilçelerinde, ülkenin dört bir yanina her alanda yaptiklari önemli yatirimlarla toplumsal ve ekonomik kalkinmaya destek olan Erdemoglu Ailesi’nin sosyal alanda ihtiyaç duydugu birçok hayra vesile oluyor.

Adiyaman merkezde daha önce üç önemli projeye imza atan Erdemoglu Holding son olarak Adiyaman Üniversitesi’ne 56 adet lojman insaatina basladi.

Adiyaman’da 24 derslikli Mehmet Erdemoglu Ilkokulu, 6 derslikli Servi Erdemoglu Anaokulu ve Taziye Evi yaptiran Erdemoglu Holding son olarak Adiyaman Üniversitesi için 56 Adet Lojman insaatina basladi.

Merinos A.S. Yönetim Kurulu Baskani Ali Erdemoglu, “Erdemoglu Holding olarak inandigimiz en önemli seylerin basinda ‘degerlerimiz’ geliyor. Bu sorumluluk bilinci ile ülkemizin dört bir yanina, Gaziantep’e, Adiyaman ve Besni ilçemize önemli yatirim ve projeler gerçeklestirmekteyiz. Bunun yani sira sosyal sorumluluk projelerimizi de bir bir hayata geçiriyoruz. Babamiz Merhum Mehmet Erdemoglu’nun çizdigi bu yolda güzel ülkemizin gelecegine daha güçlü yatirimlarla devam ediyoruz.

Bugüne kadar, hizmete açtigimiz okullar, camiler, kresler, köprüler, fakülte, saglik ocaklari, yurtlar, taziye evleri, spor kompleksleri ve daha birçok hayir islerine yeni halkalar eklemeye devam ediyoruz.

Besni’de yapilacak bin konutun yani sira, huzurevi, jandarma ve emniyet lojmanlari için proje çalismalari basladi.

Önümüzdeki günlerde imzalanacak protokolün ardindan insaat çalismalarina baslayacagiz.

Besni Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasi otopark alani hafriyati ve çevre düzenlemesi çalismalari devam ediyor. Yaklasik 6 Milyon TL tutarindaki çalismalar yakin zamanda tamamlanacak.

Ayrica, Besni Ali Erdemoglu Meslek Yüksek Okulu ve 28 lojman insaati devam ediyor. Meslek Yüksek Okulumuz programda herhangi bir aksaklik olmadigi takdirde 2024-2025 egitim ve ögretim yilinda egitime baslayacak.

Adiyaman merkezde de önemli projeleri birer bire hayata geçiriyoruz. 600 metrekare alana sahip kadin ve erkek olmak üzere iki bölünden olusan taziye evini Adiyaman’a kazandirmistik.

Akabinde, zemin+3 Kattan olusan 24 derslikli Mehmet Erdemoglu ilkokulunun insaati devam ediyor. Okulumuzu 2024-2025 Egitim ögretim yilina yetistirmeyi planliyoruz.

Zemin +1 kattan olusan 6 derslikli Servi Erdemoglu Anaokulu insaati da devam ediyor. Bu okulumuzu da 2024-2025 Egitim ögretim yilina yetistirmeyi planliyoruz.

Son olarak ta Adiyaman Üniversitesi için 56 adet lojman insaatina basladi.

Ali ve Ibrahim Erdemoglu ismi ile 2 bloktan olusacak lojmanlarin yapimina basladik.

Lojmanlar, her blok Bodrum + Zemin + 6 kat olacak sekilde projelendirildi. Her katta dört daire bir blokta 28 daire olacak. ‘ Blokta toplam 56 daire olacak. Daireler 3+1 ve 176 metrekare brüt, 146 metrekare net alana sahip olacak. Babamiz Mehmet Erdemoglu’nun ilkeleri ve isiginda yürümeye devam edecek, insanimiza, devletimize ve bayragimiza daima sahip çikacagiz” dedi.

Kaynak: İHA