Balikesir Büyüksehir, Egitimli Soförlerle Kaliteli Ulasim Hizmeti Sagliyor

Vatandaslarin güvenligini ve konforunu ön planda tutarak günlük ortalama 33 bin yolcuya, 296 otobüs soförüyle hizmet veren Balikesir Büyüksehir Belediyesi, soförlerinin egitimlerini ara vermeden devam ettiriyor.

Balikesir Büyüksehir, Egitimli Soförlerle Kaliteli Ulasim Hizmeti Sagliyor
Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’in, Balikesir halkina güvenli ve konforlu ulasim hizmeti saglanmasi amaciyla 2019 yilindan bu yana belirli periyotlarda otobüs soförlerine aldirdigi egitimler araliksiz devam ediyor. Il genelinde; 220 hatta, bin 394 seferle günlük ortalama 33 bin yolcuya, 296 otobüs soförüyle hizmet veren Büyüksehir Belediyesi istiraki Balikesir Toplu Tasima AS (BTT) soförleri, çözüm odakli iletisim egitimlerini basarili bir sekilde tamamladi. Iletisim becerilerini gelistirmeye, zorluklari proaktif bir sekilde kurumsal farkindaligi vurgulayarak hizmet anlayisini mükemmellestirmeye yönelik egitimler sayesinde otobüs soförleriyle yolcular arasinda güler yüzlü ve saygili bir iletisim gerçeklesiyor.

Egitimler uygulamaya yansiyor

Yakin zamanda Balikesir Merkez’de ve Bandirma ilçesinde otobüslerde fenalasan vatandaslari da en hizli ve sogukkanli sekilde hastaneye yetistiren Büyüksehir’in soförleri aldiklari egitimleri görevlerini yaparken etkin bir biçimde uyguluyor.

Soförler egitimlerden memnun

Kendilerine verilen egitimlerden oldukça memnun olduklarini dile getiren büyüksehir Belediyesi soförleri; psikolojik olarak desteklendiklerini, yolculara nasil davranmalari gerektigi, nasil daha iyi hizmet sunacaklarini ögrendiklerini dile getirdiler.
Kaynak: İHA