Kulübede Yasayan Dede Ve Toruna Duyarsiz Kalinmadi

Adiyaman’da kulübede yasayan 7 yaslarindaki küçük çocuk ve dedesi, yetkililer tarafindan daha güvenli ve sicak bir yere götürüldü.

Kulübede Yasayan Dede Ve Toruna Duyarsiz Kalinmadi
Adiyaman’da 7 yaslarindaki Rüzgar Açikgöz, babasi cezaevinde oldugu ve yaklasik 2,5 yil önce annesi tarafindan da terkedildigi için dedesi Ramazan Açikgözle birlikte yasamaya basladi.

Adiyaman Kalesi yaninda bulunan Sanat Sokagi’ndaki kulübede soguk havalarda ve zor sartlarda yasamaya çalisan dede-toruna ilgililer duyarsiz kalmadi.

Milliyetçi Hareket Partisi Adiyaman Il Baskani Ali Önat ve partililer, dede ve torunun yasadigi kulübeye gelerek onlarla bir araya geldi. Baskan Önat ve beraberindekiler dede ile torununa çesitli ikramlarda bulunup karinlarini doyurup kalabilecekleri bir yer ayarlamaya çalisti. Bu esnada kulübeye gelen Adiyaman Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Hasan Bilici ve kuruma bagli ekipler, dede ile torununu teslim alarak ekip aracina bindirdi. Adiyaman Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Hasan Bilici ve MHP heyeti, dede ve torunu yasamlarini daha rahat sürdürebilecekleri bir yere yerlestirilmek üzere götürdü.

Bundan sonra daha sicak ve güvenilir bir yerde kalacaklari için oldukça mutlu olduklarini dile getiren dede ve torunu, yardim için gelen herkese tesekkür ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA