Otoparktan Önce Kontak Anahtarlari Ardindan Araçlari Çaldilar Açiklamasi O Anlar Kamerada

Istanbul’da bir hafta içinde 2 otomobil ile 4 motosiklet çalan süpheli yakalandi. Süphelinin 17 suç kaydi oldugu belirlenirken, suç ortaklarinin da yakalanmasi için çalisma baslatildi. Süpheli ve suç ortaklarinin otoparktan otomobil çaldigi anlar ise, güvenlik kamerasina yansidi.

Otoparktan Önce Kontak Anahtarlari Ardindan Araçlari Çaldilar Açiklamasi O Anlar Kamerada
Fatih, Zeytinburnu ve Bakirköy ilçelerinde 1 haftada gerçeklestirilen otomobil ve motosiklet hirsizliklari üzerine polis ekipleri harekete geçti. Olaylarin ardindan güvenlik kameralari görüntüleri incelendi. Görüntülerde, bir otoparka gelen süphelilerin, bos kulübeye girerek araçlarin anahtarlarini aldiklari ardindan da çaldiklari görüldü.

Yapilan detayli arastirmada süphelilerin kimlikleri tespit edildi. Süphelilerden Ferhat M. (22) gözaltina aldi. Asayis Sube Müdürlügü’nde sorgulanan süphelinin 17 suç kaydi oldugu belirlendi. Süphelinin 30 Aralik 2023 tarihinden itibaren yaklasik bir hafta içinde, 2 otomobil ile 4 motosiklet hirsizliginin faillerinden biri oldugu tespit edildi. Poliste islemleri tamamlanan süpheli, adliyeye sevk edildi. Diger süphelilerin yakalanmasi için çalismalarin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA