Erzurum Kent Konseyi'nden Baskan Sekmen'e Hayirli Olsun Ziyareti

Erzurum Kent Konseyi Baskani Hüseyin Tanfer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, üçüncü kez Erzurum Büyüksehir Belediye Baskanligi’na aday gösterilen Mehmet Sekmen’i makaminda ziyaret etti.

Erzurum Kent Konseyi'nden Baskan Sekmen'e Hayirli Olsun Ziyareti
AK Parti’nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan geçtigimiz Pazar günü düzenlenen törenle Erzurum Büyüksehir Belediye Baskanligi’na mevcut baskan Mehmet Sekmen’i üçüncü kez aday göstermisti. Erzurum Kent Konseyi Baskani Hüseyin Tanfer, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Baskan Sekmen’e hayirli olsun ziyaretinde bulunarak Erzurum’un kültürel mirasinin açiga çikarilmasi noktasinda önemli çalismalara imza attigini ifade ederek Baskan Mehmet Sekmen’e çalismalarindan dolayi tesekkür etti. Meclis Salonunda oldukça verimli ve samimi bir sekilde geçen görüsmede, kentin yönetimine sunulabilecek katkilar ve öneriler ele alindi.

Kent Konseyinin ziyaretinden memnuniyet duydugunu ifade eden Baskan Sekmen, "Kadim sehir Erzurum’da çok güzel çalismalar yaptik, üçüncü dönemimizde de yapmak istiyoruz. Bizim her seyimiz var. Bizim kötümüz yok. Biz iyi insanlariz. Bir amaç dogrultusunda bir araya gelmemiz lazim. Bize Allah büyük özellikler vermis. Muhtesem bir liderimiz var, dünya liderimiz. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ile belediyecilikte hizmet anlayisi çerçevesinde yürüttügümüz çalisma sevki ve kararliligi ile hizmetlerimize, yatimlarimiza devam ediyoruz. Sehrin kimliginden, ekonomisine, gençlik hizmetlerinden esnaflarin beklentilerine kadar birçok konuda projelerimizi, sehre dair vizyonumuzu içeren plan ve projelerimizi sivil toplum kuruluslarimizla paylasiyoruz. Büyüksehir Belediyesi olarak kent merkezlerinden köylerdeki yasam alanlarina kadar her detayi çalistik. Sehrin markasina STK’larimizin katkilariyla deger katmaya devam ediyoruz. Büyüksehir Belediyesi olarak kalite hizmetine yenisini ekleyen gecesini gündüzüne katan fedakâr personelimize tesekkür ediyorum. Bu yolda bizlerin en büyük destekçisi kentimizin dinamikleri olacak. Mütevazi, ortak akli gelistiren, katilimci, seffaf, proje bazli isleyen, vatandas memnuniyetine odakli bir yaklasimla kentimizi yönetmek öncelikle olarak sarsilmaz ilkemizdir” dedi.



’Erzurum’da degisimin farkindayiz’

Dogdugumuz yer kadar doydugumuz yere de sahip çikmak gerektigini ifade eden Baskan Tanfer, “Farkli kültürler bizim zenginligimiz. Gelecek nesillere daha iyi kadim sehir Erzurum’u birakmanin derdi içerisinde olacagiz. Dogal afetlere karsi gerekli tedbirlerin alinmasi için çalisacagiz. Erzurum’u ilgilendiren tüm önemli konulari konusacagiz. Ilgili kurumlarla iletisim kuracagiz. Çevremize daha iyi bakmaliyiz. Çevre bilincini de önemsiyoruz. Gerçek kimligimize dönmek için mücadele etmeliyiz. Bir olup beraber olursak kimse çevreye zarar vermeye cesaret edemez.’ dedi.

Erzurum’a yapilan yatirim ve hizmetleri yakindan takip ettiklerini belirten Kent Konseyi Baskani Hüseyin Tanfer, ’Basta Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in Erzurum’a olan sevgisini ve hassasiyetini biliyoruz. Cumhurbaskanimizin teveccühü ile yeniden aday gösterilen Büyüksehir Belediye Baskanimiz Mehmet Sekmen’in basarili proje ve özellikle de kentsel dönüsümde basari grafigini artirarak üçüncü kez yeniden memleketimize aday gösterilmesi, üstün gayret ve azimli kararliligi ile Erzurum’da degisimin farkindayiz ve Kent Konseyi olarak bundan sonra yapilacak hizmetlerin degisime katki saglayacagina inaniyoruz. Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen’de sosyal çalismalara büyük önem veriyor. Erzurum Kent Konseyi’ni her anlamda destekliyor. Bizler de aldigimiz bu güçle sehri ve topluma faydali islere imza atiyoruz. Bu islerimizi gönüllülük esasiyla yürütüyoruz. Mehmet Sekmen Baskanimiza Erzurum’da üçüncü döneminde çalisma hayatinda üstün basarilar diliyoruz" dedi.

Meclis Üyeleri daha sonra, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Köksal Yavuz’u ziyaret etti.
Kaynak: İHA