Agri Gençlik Ve Spor Il Müdürlügü, Yeni Sezon Öncesi Antrenörleri Ile Toplanti Yapti

Agri Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, yeni sezon öncesi antrenörleri ile bir araya geldi. 2023-2024 sezonunda yapilacak faaliyetler ve projelerin görüsüldügü toplantida, sporun tabana yayilmasi ve basari seviyesinin artirilmasi konulari ele alindi.

Agri Gençlik Ve Spor Il Müdürlügü, Yeni Sezon Öncesi Antrenörleri Ile Toplanti Yapti
Agri Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai Din’in baskanlik ettigi toplantiya, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, Spor Sube Müdürü Turan Tunç ve kurumda görev yapan antrenörler katildi.

Toplantida, antrenörlere branslarla ilgili çalisma programlari sunuldu. Ayrica, müdürlük bünyesinde gerçeklestirilen sportif faaliyetlerde gösterilen genel durum ve basari degerlendirmesi yapildi. Yapilacak olan müsabakalar ile ilgili karsilikli fikir alisverisi de gerçeklestirildi.

Toplantinin ardindan bir açiklama yapan Il Müdürü Din, Agri’da sporun daha çok kalkinmasi ve milli takimlara çok sayida sporcu verilmesi için seferber olacaklarini belirtti.

Din, bütün spor branslarinda Agri’nin öncü bir kent olmasi için gayret sarf edeceklerini ifade etti.

Toplantinin amacinin, antrenörler ile koordinasyonu saglamak ve yeni sezona hazir olmak oldugunu söyleyen Din, “Antrenörlerimiz bizim en önemli degerlerimizdir. Onlarin çalismalari ve özverileri sayesinde Agri’da sporun gelismesini sagliyoruz. Yeni sezonda da antrenörlerimizden ayni performansi bekliyoruz. Hedefimiz, Agri’yi sporun merkezi yapmak ve gençlerimize saglikli bir yasam sunmaktir” dedi.

Toplantinin sonunda, antrenörler de görüs ve önerilerini dile getirdiler. Antrenörler, Il Müdürü Din’e verdikleri destekten dolayi tesekkür ettiler. Toplanti, hatira fotografinin çekilmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA