FETÖ'nün Sözde Mütevelli Heyeti Üyesi, Kapisi Penceresi Olmayan Çiftlik Evinde Yakalandi

FETÖ’nün sözde Adana ve İçel mütevelli heyeti üyesi oldugu öne sürülen, 2 yil 1 ay kesinlesmis hapis cezasiyla aranan, FETÖ’ye para toplayan süpheli kapisi ve penceresi olmayan çiftlik evine çatidan girilerek yakalandi.

Adana Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, FETÖ’nün Adana ve İçel mütevelli heyeti üyesi oldugu öne sürülen, 2 yil 1 ay da hapis cezasiyla aranan süpheli Rüstü B.’nin (51) Yüregir ilçesine bagli Sih Murat Mahallesi’nde bir çiftlik evinde saklandigini belirledi. Polis bu tespit üzerine harekete geçti. Adrese geldiginde çiftligin kapisi ve penceresi olmadigini fark eden polis çatidan girerek süpheliyi yakaladi. Evde yapilan aramada ise örgüt içinde kendini ispatlamis kisilere verilen 1 dolar, 6 ay yetecek gida malzemesi ele geçirildi. Ayrica çiftlige yeni telefon hatti ve internet çekildigi de belirlendi. Süpheli sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

Süphelinin Adana’nin en büyük kirtasiye toptancisi oldugu ve esnaftan terör örgütüne para topladigi iddia edildi. Süpheli ifadesi alindiktan sonra adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA