Yesil'den Vali Isin'a Mektup Açiklamasi 'Kütahya'da Ömrünüzde Duymadiginiz Kadar Iltifatlar Duyacaksiniz'

Kütahyali Mehmet Yesil’in, Vali Musa Isin’a yazdigi mektup okuyanlari gülümsetti.

Yesil'den Vali Isin'a Mektup Açiklamasi 'Kütahya'da Ömrünüzde Duymadiginiz Kadar Iltifatlar Duyacaksiniz'
Yesil, sosyal medya hesabindan yayinladigi mektubuna, "Sayin valim Ege bölgesinin en geri kalmis vilayeti Kütahya’ya hos geldiniz zor görevinizde basarilar dilerim" diye basliyor.

Yesil, devaminda gülümseten cümleler kuruyor. Iste Yesil’in mektubu: "Kütahya’da ömrünüzde duymadiginiz kadar iltifatlar duyacaksiniz, tipki sizden önce görev yapan valilerimize dedigimiz gibi. ’Sizi basimiza Allah gönderdi. Allah basimizdan eksik etmesin.Koltugu dulduruverdiniz. Sizi gökte atarken yerde bulduk’ gibi. Sayamadigim pek çok mürayilce pek çok iltifatlar.

Sayin valim bende bir kaç itirafta bulunmak istedim. Kütahya’da kuralsizlik kural olmus her sey bir birine karismis.Tipki sehir trafigi gibi caninin istedigi yere park et ikili üçlü sira park etmis araçlar, normal manzaralar mahsallah hiç bir trafik görevlisi müdahale etmiyor. Esnafsan cadde ve sokaklari istedin yere kadar isgal edebilirsin sorgu sual yok ayrica istedigin mali istedigin fiyata sata bilirsin karisan görüsen olmaz.Daha arzuhalcim çok uzun ama ne olursunuz siz simdilik su sehir trafigine bir el atin inanin vatandasin cani burnunda Saygi ile arz olunur.Ahaliden Mehmet oglu Mehmet Yesil."
Kaynak: İHA