'Tartisarak Ve Konusarak Ortak Bir Noktaya Varabilmek Önemli Ve Demokrasinin De Geregi'

Kütahya Il Genel Meclisi üyeleri ile bir araya gelen Vali Musa Isin, Kütahya’ya birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceklerini söyledi.

'Tartisarak Ve Konusarak Ortak Bir Noktaya Varabilmek Önemli Ve Demokrasinin De Geregi'
Kütahya Il Özel Idaresinin birlik ve beraberlik içerisinde, halkin ihtiyaçlarini dikkate alarak önemli hizmetler gerçeklestirmeye devam edecegini belirten Isin, “Halkimizin isteklerini göz önünde bulundurarak hareket etmeliyiz, ancak kamu yararini gözetmek de idarenin önemli bir görevidir. Yatirimlarimizi gerçeklestirirken öncelikleri ve ihtiyaçlari dikkate almamiz gerekmektedir. Seffaflik ilkesine uygun sekilde hareket etmek ve halka dogru bilgi vermekle sorumluyuz. Kamu kaynaklarini israf etmeden kullanmak önceligimizdir” dedi.

Kararlarin birlikte alinacagini ifade eden Vali Musa Isin, farkli düsüncelerin demokrasinin geregi oldugunu vurguladi ve tartisarak, konusarak ortak noktaya varmanin önemine degindi.

"Kütahya’nin sorunlari hepimizin sorunudur ve birlikte çözülmelidir. Bir problem Kütahya’da çözülürse, hepimiz mutlu oluruz" diyen Vali Isin, "Il Özel Idaresininin bütçesini ve kaynaklarini tamamen halkimizin yararina ve rasyonel bir sekilde kullanacagiz. Hukuki hesap verebilirlik ve seffaflik çerçevesinde bütçemizi kullanacagiz. Denetimlerin de Il Özel Idaresi tarafindan saglikli bir sekilde yapilmasi gerekmektedir. Birlikte ilimizde güzel isler yapmayi ve memleketimize, hep birlikte en iyi sekilde hizmet etmeyi temenni ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA