Site Yöneticisinin Rus Site Sakinini Yere Yatirip Defalarca Yumrukladigi Olayin Görüntüleri Ortaya Çikti

Antalya’nin Alanya ilçesi Demirtas Mahallesi’nde 1 yildir sitede kendisine ait dairede yasayan Rus, site yöneticisi tarafindan darbedildigi iddiasi ile jandarmaya sikayette bulundu. Sikayet üzerine gözaltina alinan site yöneticisi ifadesi alindiktan sonra tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakilirken, olayin görüntüleri ortaya çikti.

Site Yöneticisinin Rus Site Sakinini Yere Yatirip Defalarca Yumrukladigi Olayin Görüntüleri Ortaya Çikti
Olay, 15 Agustos tarihinde meydana geldi. Demirtas Mahallesi’nde 1 yildir bir sitede kendisine ait dairede yasayan Rus Pavel Ivanov, site yöneticisi S.S. tarafindan darbedildigi iddiasi ile jandarmaya sikayette bulundu. Gözaltina alinan site yöneticisi, ifadesi alindiktan sonra tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.

Kat maliki Pavel Ivanov, yaptigi açiklamada site yöneticisinin barda ruhsati olmadigi halde içki sattigini, bunu da sosyal medyada paylastigi için dayak yedigini iddia ederek, "Önce bana kafa atip yere düsürdü. Sonra yerde üzerime çikarak yumruklamaya basladi ve kafami yere çarpti. Bogazimi sikti ve o sirada ’foto foto’ diye söyledigini duydum" dedi.

Dayak yedikten sonra agzi burnu kanlar içinde sendeleyerek ayaga kalktigini ve havuz basina dogru yürüdügünü anlatan Ivanov, "Site sakinleri beni bu halde görünce hemen saglik görevlilerini ve jandarmayi haberdar etmisler. Ambulans ile hastaneye kaldirilip tedavi edildim" seklinde konustu.

Site yöneticisinden sikayetçi oldugunu ve o günden sonra bas ve boyun bölgesinde agrilar oldugunu ifade eden Ivanov, "Yutkunmak ve konusmakta bazen zorluk çekiyorum. Hayatimdan endise ediyorum. Alanya’yi çok seviyorum ancak benim için artik hayat çok daha zor. Bana yardim eden komsularima da yaptiklari her sey için tesekkür ederim. Böyle iyi dostlarim oldugu için çok mutluyum. Sizin yardiminiz olmadan yabanci bir ülkede ne yapacagimi bilemezdim" dedi.

Daha önceden sitede oturan ve site yöneticisinin baskilari sonucu ayrildigini iddia eden Dinara Gabdullina da sitede basindan geçenleri anlatti. Gabdullina, "Geçen sene bu siteden daire satin aldigimdan beri site yöneticisi ile sorunlar yasadim. Yönetici bize muhasebe hakkinda bilgiler vermiyordu. Kendisi bir kez babasi ile birlikte üzerime yürüdüler. Bu yüzden burayi terk ettim, baska bir yerde yasamaya basladim. Sürekli agresif davraniyordu site sakinlerine ve ben o sitede kendimi güvende hissetmiyordum" dedi.

Dayak yiyen komsularina destek veren sitenin diger sakinleri de açiklamasi sirasinda Ivanov’un yaninda yer aldilar. Yasananlarin ardindan sitede oturan yerli ve yabanci kat malikleri, site yöneticisinin degistirilmesi için toplanti yaptilar.

Darp olayinin görüntüleri ortaya çikti

Olaydan yaklasik 20 gün sonra site yöneticisi S.S’nin Rus site sakinini yere yatirarak dövdügü anlarin güvenlik kamerasina yansiyan görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde Ivanov’un önünü kesen ve onu iterek yere düsüren site yöneticisinin Ivanov’a onlarca yumruk attigi görüldü.

Ardindan Ivanov’un bogazini sikip kafasini yere vuran S.S.’nin bir süre sonra Ivanov’u yerde kanlar içinde birakarak bölgeden ayrildigi görüldü.

Kaynak: İHA