Kartepe'ye Yeni Mesire Alani

Kartepe’de 22 dönümlük alanda yapilan mesire alani tamamlandiginda vatandaslar temiz hava ve ferah ortamda piknik yapabilecek.

Kartepe'ye Yeni Mesire Alani
Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman’in bir süre önce yapimini baslattigi, vatandaslarin piknik ve dinleme alani olarak ücretsiz faydalanabilecekleri Kartepe Çamçesme Mesire Alani’ndaki çalismalar devam ediyor. 22 dönüm alanda planlanan düzenlemeyle temiz havada, ferah ortamda vatandaslar piknik yapabilecek. Mesire alaninda 24 kamelya, 10 piknik masasi, banklar, mescit, piknik alanlari, otopark, bebek bakim yeri ve tuvaletler yer alacak.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündogdu ve Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, Kartepe Çamçesme Mesire Alanindaki yapim çalismalarini inceleyerek, son durum hakkinda bilgi aldi. Konuya iliskin açiklamalarda bulunan Baskan Kocaman "Kartepe’mizde yesiller içerisinde, tertemiz havasiyla, konumuyla harika mesire alani yapiyoruz. Çalismalarina bir süre önce baslamistik. Bugün ise Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündogdu ile birlikte son durumu kontrol ettik. Tamamlandiginda sahane yerimiz daha olacak" dedi.

Kaynak: İHA