Geçtigimiz Günlerde Trafikte Yanlislikla Esini Öldüren Sürücü Ve Kavgaya Karisan Süpheli Tutuklandi

Baskentte, trafikte ’yol verme’ tartismasiyla baslayan ve kavgaya dönüsen olayda kavga ettigi kisilere tabancayla ates ederken, esi Kizhanim Dündar’i (66) yanlislikla gögsünden vurup hayatini kaybetmesine sebep olan Cevdet Dündar (70) ile kavgaya karisan Halit K., ’olasi kastla kasten öldürme’ suçundan tutuklandi.

Ankara’nin Yenimahalle ilçesinde, 3 Agustos’ta meydana gelen olayda Cevdet Dündar (70), trafikte seyir halindeyken ’yol verme’ tartismasi nedeniyle Halit K. ve oglu A.K ile tartisti. Taraflar, araçlarindan inerek kavga etti. Aracindan ruhsatli tabancasini alan Cevdet Dündar, karsi tarafa ates açarken, esi Kizhanim Dündar engel olmaya çalisti. Bu sirada kursunlardan biri Halit K.’nin koluna, digeri ise esi Kizhanim Dündar’in gögsüne isabet etti. Halit K. kursunun kolunu siyirmasiyla hafif yaralandi. Yarali Kizhanim Dündar, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldirildi. Esinin kazara vurdugu Kizhanim Dündar, doktorlarin müdahalesine ragmen kurtarilamadi.

Olayin ardindan gözaltina alinan Cevdet Dündar ile kavgaya karisan Halit K. ve A.K. emniyetteki islemlerinin ardindan saglik kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Süpheliler çikarildigi mahkemece, ’olasi kastla kasten öldürme’ suçundan tutuklandi. A.K. ise serbest birakildi.
Kaynak: İHA