Çemisgezek'e Atanan Kaymakam Orçun Cüneyt Zor, Göreve Basladi

Tunceli’nin Çemisgezek ilçesine atanan Kaymakam Orçun Cüneyt Zor, göreve basladi.

Çemisgezek'e Atanan Kaymakam Orçun Cüneyt Zor, Göreve Basladi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasi ile yayinlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Çemisgezek ilçesine atanan Kaymakam Orçun Cüneyt Zor, görevine basladi.

Hükümet konagi bahçesinde kamu kurumlarinin yöneticileri tarafindan karsilanan Kaymakam Zor, ardindan tanisma ve degerlendirme toplantisi düzenledi.

Toplanti sonrasi açiklamalarda bulunan Kaymakam Zor, "Tarih, kültür ve doga üçgeninin arasinda yer alan, dutun ve peynirin anayurdu, Çemisgezek ilçemizde göreve baslamanin mutlulugu ve heyecani içerisindeyim. Bizlere tevdi edilen sorumlulugun farkinda olarak, ilçemizi kisa sürede daha iyi taniyip sorunlari tespit ederek, elzem olan, çözüm bekleyen problemleri çözüme kavusturmanin gayretini görevimiz süresince gösterecegiz. Güzel ilçemize hizmet odakli, sorunlara çözüm odakli bakarak, adalet ve hakkaniyetten ödün vermeden insallah hizmet edecegiz. Kamu hizmetlerinin vatandasimiza etkin ve hizli bir sekilde sunulmasi konusundaki hassasiyetimizi koruyacagiz. Kapimizin kiymetli hemserilerimize sonuna kadar açik oldugunu belirterek, selam, saygi ve sevgilerimi sunuyorum. Allah yeni görevimizi hayirli etsin" dedi.

Kaynak: İHA