Çatalca'da Feci Kazada Ikisi Bebek, Biri Çocuk 4 Kisi Hayatini Kaybetti

Çatalca TEM otoyolunda yasanan zincirleme kazada araç içerisinde sikisan ayni aileden ikisi bebek, biri çocuk 4 kisi hayatini kaybetti, 4 kisi ise yaralandi. Feci kaza sonrasi Adli Tip Kurumu’na kaldirilan cenazeler, yakinlari tarafindan alindi.

Çatalca'da Feci Kazada Ikisi Bebek, Biri Çocuk 4 Kisi Hayatini Kaybetti
Kaza dün aksam saatlerinde Çatalca TEM Otoyolu’nda yasandi. Iddiaya göre seyir halinde lastigi patlayan bir TIR’dan otoyola parçalar saçildi. Seyir halindeki bir kamyonun saftina giren lastik parçalari aracin arizalanmasina neden oldu. Bu sirada ailesiyle birlikte otomobiliyle seyreden Muhittin Seker arizali kamyonu görerek son anda durdu. Fakat arkadan gelen bir baska kamyonet duramayarak önce önünde seyreden bir TIR’a, ardindan da Muhittin Seker ve ailesinin içerisinde bulundugu otomobile çarpti. Kazada arizalanan kamyon ile kamyonet arasinda metal yiginina dönen otomobilde bulunan 8 kisi araç içerisinde sikisti.

Feci kazada sürücü Muhittin Seker, esi Sevda Seker akrabalari Havva K. ve Alparslan Seker (1) yaralandi. Otomobilde sikisan kardesler Alperen Seker (1), Sabri Seker (2), Buglem Seker (8) ve kuzenleri Kader K. (18) ise hayatini kaybetti. Kazada hayitini kaybeden Alperen Seker ve yarali Alparslan Seker’in ikiz oldugu ögrenildi.

Hayatini kaybeden çocuklarin cenazeleri otopsi yapilmak üzere Yenibosna’da bulunan Adli Tip Kurumu morguna getirildi.

Burada otopsi islemi tamamlanan çocuklarin cenazeleri yakinlari tarafindan teslim alinarak defnedilmek üzere Silivri Çanta köyüne götürüldü.

Olayla ilgili Tir sürücüsü, kamyon ve kamyonet sürücüleri olmak üzere toplam 3 kisi gözaltina alindi. Sürücülerin jandarmadaki islemleri sürüyor.
Kaynak: İHA