Birinci Sinif Ögrencilerine Okulda Coskulu Karsilama

Adana’nin Kozan ilçesinde Halit Dagli Ilkögretim okulu yönetim ve ögretmenleri bu yil ilk kez okula baslayacak olan birinci sinif ve anaokulu ögrencilerini eglence parki kurarak karsiladi. Uyum haftasi etkinlikleri çerçevesinde okula kurulan eglence parkinda ögrenciler doyasiya eglenirken velilerde çocuklarinin eglencesine ortak oldu.

Birinci Sinif Ögrencilerine Okulda Coskulu Karsilama
2023-2024 Egitim ve Ögretim yili 11 Eylül’de baslayacak ancak ana sinifi ve ilkokul birinci sinif ögrencileri okula uyum saglamak amaciyla bir hafta önce basladi.

Anaokulu ve birinci sinif ögrencilerinin uyum haftasi çerçevesinde okula baslamasi ile birlikte Adana’nin Kozan ilçesinde ilkögretim okullar ögrencilerini etkinlikler ile karsiladi. Halit Dagli Ilkögretim okulu yönetimi ögrencilerin okula daha kolay alismasi ve okulu sevmeleri için okul bahçesine eglence parki kurarak palyaçolar ve çesitli etkinlikler düzenleyerek ilkokul ve anasinifi ögrencilerini karsiladi. Aileler çocuklarini ögretmenlerine emanet ederek okul bahçesinde çocuklarin eglencesine ortak olurken ögrenciler doyasiya eglendi.

Okul Müdürü Seyban Karaköse, bu yil okullarinda 218 ögrencinin birinci sinifa basladigini kaydederek ögrencilerin okula kolay alismasi ve okulu sevmeleri için ögretmenler ile birlikte böyle bir karsilama planladiklarini kaydetti.

Velilerden Ramazan Kaplan, çocuklarinin birinci sinifa baslayacagini ve çocuklari ile birlikte çok heyecanli olduklarini ifade ederek ögretmenlere çocuklar için hazirlanan bu güzel etkinlik için tesekkür etti.

Ögrenciler oyun alanlarinda doyasiya eglenerek okulun ilk günlerinde arkadaslarina alismaya basladi.

Kaynak: İHA