Atik Malzemelerini Getir, Kirtasiye Malzemelerini Götür

Seferihisar Belediyesi sifir atik projesi çerçevesinde geri dönüsüm ürünlerini getirenlere, okul malzemesi armagan edecek. 11-15 Eylül tarihleri arasinda gerçeklesecek kampanyayla kagit, plastik ve ambalaj atigi getirenler, okulda kullanabilecekleri birbirinden güzel kirtasiye malzemelerine sahip olacak.

Atik Malzemelerini Getir, Kirtasiye Malzemelerini Götür
Seferihisar Belediyesi Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügü, Baenka Geri Dönüsüm ve Line Geri Dönüsüm is birligiyle, gençlerde sifir atik bilincini arttirmak amaciyla önemli bir projeyi hayata geçiriyor. “Geri Dönüsebilir Atiklardan Okul Siralarina” sloganiyla yola çikan belediye, 11-15 Eylül tarihleri arasinda “Atigini Getir, Kirtasiye Malzemesini Götür” kampanyasi baslatti.

Birbirinden güzel armaganlar

Seferihisar Belediyesi kampanya çerçevesinde 50 kilogram ve üzeri kagit, plastik ve ambalaj atigi getirenlere, okul çantasi, kalem kutusu, kursun kalem ve defter gibi hediyeler verirken, 25 kilogram ve üzeri kagit, plastik ve ambalaj atigi getirenlere, kalem kutusu seti, 2 adet defter armagan edecek. 10 kilogram ve üzeri kagit, plastik ve ambalaj atigi getirenlere çesitli kirtasiye malzemeleri, 10 kilogram ve üzeri tekstil atigi getirenlere ise çesitli resim malzemeleri armagan edilecek. Kampanyaya katilmak isteyenler 444 7 743 (dahili: 266) numarali telefonu arayarak Seferihisar Belediyesi Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügü’nden detayli bilgi alabilecek.
Kaynak: İHA