AK Partili Bayram Açiklamasi 'Engelliler Türkiye Ve Dünya Ittifakidir'

Antalya Düsünce Platformu’nun eylül ayi bulusmasinin konugu olan AK Parti Istanbul Milletvekili Serkan Bayram, "Engelliler Türkiye ve dünya ittifakidir. Engelli haklari için gereken mücadeleyi sürdürecegiz. Engelli ve yaslilar için bir bakanligin kurulmasi gerektigini ve bunu cumhuriyetin yüzyilinda Türkiye’nin yapabilecegini biliyorum" dedi.

AK Partili Bayram Açiklamasi 'Engelliler Türkiye Ve Dünya Ittifakidir'
Antalya Düsünce Platformu (ADP) tarafindan bir otelde gerçeklestirilen eylül ayi bulusmasinin özel konugu AK Parti Istanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram oldu. Toplantiya platform üyelerinin yani sira çok sayida sivil toplum kurulusundan da katilim gerçeklesti. Gecede Serkan Bayram’in yazdigi ulusal ve uluslararasi alanda birçok ödül alan “Bugday Tanesi” filminin özeti izletildi. Gecenin sonunda ise Serkan Bayram, “Bugday Tanesi” kitabini imzalayarak konuklara hediye etti. Seda Özlem’in sunumuyla baslayan gecede açilis konusmasini Antalya Düsünce Platformu Baskani Halil Güvenbas yapti.

"Bizim için Anadolu’da bugday ekmektedir"

Toplanti dolayisiyla ayri bir gurur yasadigini belirten Güvenbas, "Hayati ve mücadelesinden ilham aldigim vekilimiz Serkan Bayram’i konuk etmekten onur duyuyorum. Bizim için Anadolu’da bugday ekmektedir. Bugdayin oldugu yerde bereket vardir, hayat vardir. Biz de platform olarak bütün engelli ve özel kardeslerimizin sorunlari için Antalya’da mücadelemizi gerçeklestirecegiz. Yere düstügünde degil vazgeçtiginde kaybedersin, mücadelemizden hiçbir zaman vazgeçmeyecegiz. Herkese bu anlamli gecemize katildiklari için çok tesekkür ederim” dedi.



"100 yillik cumhuriyet tarihimiz boyunca hiçbir siyasetçimizin filmi olmamistir"

Platform üyelerine hitap eden AK Parti Istanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram ise, ”Bugday Tanesi filmimizin 15 dakikalik kisa bir özetini izledik. Bu film yasadiklarimin yüzde 1’ini yansitan, beyaz perdeye aktaran bir filimdir. Türk siyaset ve sinema tarihinde bir ilktir. Bu gerçek bir yasam hikâyesi. 100 yillik cumhuriyet tarihimiz boyunca hiçbir siyasetçimizin filmi olmamistir. Su an burasi bir aile meclisi. Biraz sinemadan, biraz hayattan konusacagiz. Engelliler Türkiye ittifakidir, engelliler dünya ittifakidir. Engelli haklari için gereken mücadeleyi sürdürecegiz. Engelli ve yaslilar için bir bakanligin kurulmasi gerektigini ve bunu cumhuriyetin yüzyilinda Türkiye’nin yapabilecegini biliyorum" dedi.

Kaynak: İHA