15 Temmuz Sehitler Köprüsü Girisinde Akil Almaz Kaza Kamerada Açiklamasi Kosan Adamla Çarpisti, Aracin Altinda Sürüklendi

15 Temmuz Sehitler Köprüsü girisinde motosikletiyle emniyet seridinde seyreden motosikletli genç kadin, yolda kosan bir adamla çarpisti. Yere düserek sürüklenen motosikletli kadin, yoldan geçen bir aracin da altinda kalarak sürüklendi. Kazaya sebep olan sahis genç kadinin aracin altinda kaldigini görmesine ragmen olay yerinden kaçti. Kaza ani kameralara yansirken, yarali kadin hastaneye kaldirildi.

15 Temmuz Sehitler Köprüsü Girisinde Akil Almaz Kaza Kamerada Açiklamasi Kosan Adamla Çarpisti, Aracin Altinda Sürüklendi
15 Temmuz Sehitler Köprüsü Altunizade mevkisi Edirne istikametinde geçtigimiz ay aksam saatlerinde meydana gelen olayda, Anadolu yakasindan Avrupa yakasi istikametine motosikletle emniyet seridinde seyreden Buket Akdas (22), yasak olmasina karsin kosu yapan bir vatandasla çarpisti. Motosikletli sürücü, çarpismanin etkisiyle yere savrulurken, o esnada yan seritten gelen bir aracin altinda kalarak birkaç metre sürüklendi.

Aracin altina kalan sürücüye bakip kaçti

Çarpismanin etkisiyle bir süre bacagini tutan sahis ise, motosikletlinin araç altinda kaldigini görmesine ragmen saniyeler içinde gözden kayboldu. Arkadan gelen diger motosiklet sürücülerinin destegiyle araç altindan çikarilan sürücü, yarali olarak hastaneye kaldirildi. Talihsiz sürücünün kaza sonrasi kaburgalarinda yamulma ve vücudunda yaralanmalar meydana geldi. Yasanan kaza ani motosiklet kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

“Olayi izleyip oradan uzaklasti”

Kazayi yasayan motosikletli Buket Akdas, “Anadolu yakasindan Avrupa yakasina istikamet ediyordum. 15 Temmuz Sehitler Köprüsü’nden geçecektim. Trafik oldugu için diger motosiklet sürücülerinin de yaptigi gibi sag seride geçip devam ettim. Arabalarin arasindan geçmekten daha güvenli bir yol. Sag seritten ilerlerken uzaktan bir yayanin kostugunu gördüm. Görür görmez yavaslamaya basladim. Yavasça yanindan geçmek isterken bir anda yayanin dönüsüyle yere düstüm. Arabanin altina sürüklenmeye basladim. Yaya, bu durumda hiçbir sey yapmadi ve olayi izleyip oradan uzaklasti. Bu davranis hos degildi. Adli süreci baslattik. Umarim bir daha böyle bir vicdansizlik yapmaz” dedi.

Kaynak: İHA