Baba Ve Ogul, 4 Kisiyi Önce Darp Edip Sonra Biçakladi

Aksaray’da iki esnaf arasinda sigara izmariti yüzünden çikan kavgada biçaklar konustu. Baba ve ogul, 4 kisiyi önce darp etti sonra da biçaklayarak agir yaraladi.

Baba Ve Ogul, 4 Kisiyi Önce Darp Edip Sonra Biçakladi
Olay, Taspazar Mahallesi Eski Sanayi Caddesi Piri Mehmet Pasa Çarsisi 1 katinda bulunan reklam ajansi bürosunda yasandi. Edinilen bilgiye göre, çarsinin zemin katinda hirdavatçi dükkani isleten Tahir B. (62), 1. kattan asagiya sigara izmariti atildigi gerekçesiyle reklam ajansi isletmecisi Sinan K.’nin (48) ofisine çikarak bagirdi. Tahir B. ve oglu Mehmet Ali B. (33), tartistigi Sinan K., kardesi Harun K. (50) ve çalisanlar Mehmet K. (27) ile Hidayet K.’yi (33) önce darp etti, sonra ellerindeki biçaklarla yaraladi. Çarsidaki diger esnaflar tarafindan 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulunulmasi üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Kisa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardim ekipleri yarali 4 kisiye ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Yaralilar ambulanslarla Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldirilirken, yaralilardan Sinan K. ve Mehmet K.’nin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Olayin ardindan kaçan baba ve ogul ise Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Cinayet Büro Amirligi ekiplerinin çalismasiyla kisa sürede yakalanarak gözaltina alindi. Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan sorusturma baslatilan olayla ilgili inceleme ve arastirma çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA