Kars'ta Bagimlilikla Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi

Kars’ta Vali/Belediye Baskan Vekili Ziya Polat Baskanligi’nda Bagimlilikla Mücadele Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi yapildi.

Kars'ta Bagimlilikla Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi
Vali/Belediye Baskan Vekili Ziya Polat’in Baskanligi’nda Hekimevi Toplanti Salonu’nda düzenlenen toplantiya emniyet, jandarma basta olmak üzere ilgili kurum müdürleri katildi.

Toplantinin açilisinda konusan Vali/Belediye Baskan Vekili Ziya Polat, uyusturucuyla mücadelede basta anne ve babalar olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluslarina önemli görevler düstügünü söyledi.



Vali/Belediye Baskan Vekili Ziya Polat, “Sag olsun emniyetimiz, jandarmamiz güvenlik güçlerimiz sahada uyusturucuyla mücadelede çok iyi seyler yapiyorlar. Sadece yakalamak degil, aile olarak çocuklarimiza sahip çikmak zorundayiz” dedi.

Polat, “Bu konuda tüm kurum ve kuruslarla beraber, anne ve babalara çok büyük görevler düsüyor. Insallah bunu bir koordinasyon içerisinde saglayip, Kars’imiz da sadece uyusturucu degil, bunun her türlüsüyle mücadele konusunda hep beraber sahada çalisacagimizi buradan belirtmek istiyorum. Anne ve babalardan da ricamiz çocuklarimiza sahip çiksinlar. Sokakta biz sahip çikiyoruz ancak evde onlarin takip etmeleri gerekiyor” diye konustu.

Vali Polat’in açiklamalarinin ardindan toplanti basina kapali olarak devam etti. Toplanti da uyusturucuyla mücadele masaya yatirildi.
Kaynak: İHA