Ilicali'dan, Azerbaycanli Milletvekili Pasayeva Için Taziye Mesaji

Istanbul Ticaret Üniversitesi Ulastirma Sistemleri Arastirma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ilicali, hayatini kaybeden Azerbaycanli milletvekili Ganire Pasayeva için bassagligi mesaji yayinladi.

Ilicali'dan, Azerbaycanli Milletvekili Pasayeva Için Taziye Mesaji
Ilicali, mesajinda "Pasayeva’nin vefati, çok sevdigi Erzurum halkini derinden üzdü. Ailesi, yakinlari basta olmak üzere Azerbaycan halkinin ve tüm Türk Dünyasinin basi sag olsun" dedi.

Erzurum’un eski milletvekillerinden olan Istanbul Ticaret Üniversitesi Ulastirma Sistemleri Arastirma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ilicali ile yakin dostluguyla bilinen Milletvekili Ganire Pasayeva, Erzurum ziyaretinde ehram giyerek Erzurum’a duydugu önemi her firsatta dile getiriyordu. Ilicali, "Türk Dünyasinin bir sevdasi haline gelen degerli kardesimiz Ganire Pasayeva’nin vefatini büyük bir üzüntüyle ögrendim. Mekanini cennet olsun. Ailesi, yakinlari basta olmak üzere Azerbaycan halkinin ve tüm Türk Dünyasinin basi sag olsun. Kendisi bir Erzurum sevdalisiydi. Dadaslarin sevdigi ve yakindan tanidigi Azerbaycanli Milletvekili Ganire Pasayeva her zaman kalbimizde yasayacaktir" diye konustu.

Kaynak: İHA