Sanatçi Çift Panayirin Gözdesi Oldu

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yillardir sürdürülen panayira katilan karikatürist Levent Güngör ve esi Sule Güngör, hem sanatlarini sergiledi hem de vatandaslara unutulmaz hatiralar birakti.

Sanatçi Çift Panayirin Gözdesi Oldu
Mudurnu Belediyesi öncülügünde bu yil 12’nci kez yapilan Mudurnu Panayiri yogun ilgi gördü. 7’den 70’e herkesin büyük ilgi gösterdigi panayirda il disindan gelen birçok vatandas da tezgah açti. Mudurnu Panayiri’na gelen karikatürist Levent Güngör ve esi Sule Güngör de, vatandaslarin istegi üzerine çizimler yapti. Ayni zamanda Hint kinasi ile yazilar yazarak geçimlerini saglayan çift, hem sanatlarini sergiledi hem de vatandaslara unutulmaz hatiralar birakti.

"Bu meslegi icra etmek için dolasiyoruz"

Vatandaslarin istegi üzerine çizimler yaptiklarini söyleyen Levent Güngör, "Ilk basta herkes biraz yadirgadi fakat birkaç gün içinde hemen alistilar. Gelip portrelerini çizdirmeye basladilar. Güzel bir ailede çocuklarinin portresini istedi. Gördügünüz gibi çizim yaptik, çok güzel oldu. Gelecek yil yine panayira gelip, vatandaslarin portrelerini çizmeye devam edecegiz. Esimle kendi arabamiz karavanimiz var, onda yatip kalkiyoruz, panayirlari geziyoruz. Bu meslegi de icra etmek için dolasiyoruz, çok güzel bir meslek" dedi.

Çizim yapmayi çok sevdigini ifade eden Güngör, "Okulda ögrenciyken ögretmenim beni kesfetmisti. Güzel resim yapmaktaydim. ’Ileride iyi bir meslek sahibi olursun’ demisti. Gerçekten de ögretmenimin sayesinde bu meslegi devam ettiriyorum, mutluyum, severek yapiyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA