Insaattan Düserek Hayatini Kaybeden Çocuk Topraga Verildi

Manisa’nin Alasehir ilçesinde elektrik tesisati dösedigi insaattan düserek hayatini kaybeden 16 yasindaki çocuk topraga verildi.

Insaattan Düserek Hayatini Kaybeden Çocuk Topraga Verildi


Istasyon Mahallesi Gümüspala Caddesi’nde bir insaatin elektrik tesisatini döseme isinde çalisan Zekai Dikici (16) dengesini kaybederek beton zemine düstü. Hastanede hayatini kaybeden Dikici için Alasehir’de cenaze töreni düzenlendi.

Dikici’nin cenazesi önce Beseylül Mahallesi’nde oturan annesi Kader Korkmaz’in evine, daha sonra Sarisu Mahallesi’nde oturan baba Ibrahim Dikici’nin evine getirilerek helallik alindi. Cenaze daha sonra namazin kilinacagi Kadi Seyh Camii’ne getirildi.



Annenin agitlari yürekleri dagladi

Anne Kader Korkmaz, oglunun cenazesinin eve getirildigi sirada uzun süre agit yakarak birakmak istemedi. Anne Korkmaz gözyaslari içinde “En son pazar günü görüstüm. Pazar günü aksam bana geldi. Kardesi Hatice’ye ‘Annem kuru fasulye yapmis, gel Hatice yiyelim’ dedi.

Iki tane aci biber yedi, sonra ‘babama gidecegim’ diyerek ayrildi. Böyle bir sey olacagi kimin aklina gelirdi. Ayrilmak çok zor” dedi.

Baba Ibrahim Dikici ise oglunun cenazesinin basindan hiç ayrilmayarak, “Ne söyleyeyim, insallah adalet yerini bulur, söyleyecek söz yok” dedi.



Kadi Seyh Camii’nden kilinan namazin ardindan Zekai Dikici gözyaslari içinde topraga verildi.

Cenazeye Alasehir Belediye Baskan Vekili Erol Kacar, sevenleri ve arkadaslari katildi.



Bos zamanlarini çalisarak degerlendiriyormus

Alasehir Sümer Oral Mesleki Egitim Merkezi’nde elektrik tesisat bölümü 11. sinif ögrencisi oldugu ögrenilen Zekai Dikici’nin bos zamanlarinda elektrik tesisat islerinde çalistigi ögrenildi.
Kaynak: İHA