Gürsulu Kadinlara Kadin Sagligi Bilinci

Gürsu Belediyesi’nin himayesindeki Gürsu Kadinlar Lokali, kadinlara yönelik düzenlenen egitim seminerleriyle, Gürsulu kadinlarin bulusma noktasi oluyor.

Gürsulu Kadinlara Kadin Sagligi Bilinci
Op.Dr.Jasmin Karpuzoglu’nun konusmaci olarak katildigi seminerde, Gürsulu kadinlar kadin sagligi konusunda bilgilenme ve kendi sagliklarini koruma noktasinda suur kazanma olanagi buldu. Samimi sohbet ortaminda gerçeklesen seminerde kadinlar, Op.Dr.Jasmin Karpuzoglu’nun kadin sagligina iliskin verdigi önemli bilgiler isiginda yasadiklari sorunlara iliskin sorular sorma ve çözüm önerileri alma firsati buldu.

Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Hanim kardeslerimizin yogun talebi üzerine olusturdugumuz Gürsu Kadin Lokalimiz, kadinlara yönelik düzenledigimiz etkinliklerle, kadinlarin sosyallesmesi ve gelisimlerini saglama yolunda bir araya geldikleri bir merkez olarak hizmet veriyor. Düzenli olarak gerçeklestirdigimiz seminer ve programlarda Gürsulu kadinlarimizin kadina iliskin her alanda gelisim saglamasini hedefliyoruz” dedi.

Gürsu Yüzme Havuzu Tesisi içerisinde yer alan Gürsu Kadinlar Lokali’nde, Gürsu Belediyesi’nce gerçeklestirilen etkinlikler, Gürsu Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarindan takip ediliyor.
Kaynak: İHA