Mardin'de Ikamet Eden Ihtiyaç Sahibi Ailelere Egitim Destegi

Mardin Büyüksehir Belediyesinin, kentte ikamet eden ve üniversite ögrencisi olan ihtiyaç sahibi ailelere yapacagi 2023-2024 yili egitim desteginin basvurulari devam ediyor. 5 gün içerisinde yaklasik 10.000 basvuru gerçeklesti.

Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi, Mardin’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere egitim desteginde bulunmak için baslatmis oldugu yardimlarina devam ediyor. Yüksekögretim kurumlarindan ön lisans, lisans ve yüksek lisans ögrencisi olan ihtiyaç sahibi aileler, 2023-2024 egitim ögretim desteginden faydalanmak için basvuruda bulanabilecekler.

Mardin Büyüksehir Belediyesinin internet adresi üzerinden alinan basvurularda su ana kadar yaklasik 10.000 aile destekten faydalanmak için basvuruda bulundu. Basvurularin 03 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecegi belirtildi.

Egitim destegine basvuru kosullari su sekilde; ögrenci durumu aktif olmak. Örgün ögretim aliyor olmak. Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olmak. Ögrencinin ailesinin Mardin’de ikamet ediyor olmasi. Yüksekögretim Kurumlarindan ön lisans, lisans ve yüksek lisans ögrencisi olmak. Gelir durumu açisindan maddi destege ihtiyaci olmak.
Kaynak: İHA