Yesilay Agri Sube Baskani Aslan'dan Milli Egitim Müdürü Kökrek'e Ziyaret

Agri Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, Yesilay Agri Sube Baskani Cihangir Aslan’i agirladi. Ziyarette, bagimliliklar ile mücadelede yapilacak çalismalar ele alindi.

Yesilay Agri Sube Baskani Aslan'dan Milli Egitim Müdürü Kökrek'e Ziyaret
Yesilay Agri Sube Baskani Cihangir Aslan, yeni baslayan 2023-2024 egitim-ögretim yilinda bagimliliklar ile mücadelede yapilacak çalismalar hakkinda görüsmek üzere Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek’i makaminda ziyaret etti. Ziyarete, Yesilay Agri Subesi Danismanlik Merkezi (Yedam) çalisani Sosyal Hizmet Uzmani da katildi.

Ziyarette, bagimliliklar ile mücadelede egitimin önemine deginen Aslan, Yesilay olarak bu konuda Milli Egitim Müdürlügü ile is birligi içinde olduklarini belirtti.

Aslan, “Bagimliliklar ile mücadelede en önemli unsur egitimdir. Biz de Yesilay olarak bu konuda Milli Egitim Müdürlügümüz ile ortak projeler yürütüyoruz. Yedam olarak da bagimlilikla mücadele eden bireylere ve ailelerine psikolojik ve sosyal destek sagliyoruz.” dedi.

Milli Egitim Müdürü Kökrek ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Yesilay’in bagimliliklar ile mücadelede yaptigi çalismalarin takdire sayan oldugunu söyledi.

Kökrek, “Yesilay, bagimliliklar ile mücadelede çok önemli bir kurulustur. Biz de Milli Egitim Müdürlügü olarak bu konuda Yesilay ile is birligi yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Özellikle ögrencilerimize yönelik yaptiginiz bilgilendirme ve farkindalik çalismalarini çok degerli buluyoruz.” diye konustu.

Ziyaretin sonunda Aslan, Kökrek’e misafirperverligi için tesekkür ederek yeni egitim-ögretim yilinin hayirli olmasini diledi.
Kaynak: İHA