Pendik'te Kadinin Çocuklari Biçakla Kovaladigi Olayla Ilgili Mahalleli Konustu

Pendik’te çocuklarin oyun oynamasindan rahatsiz olan bir kadin çocuklari tas ve biçakla kovaladi. Biçakla kovalanan çocuklardan birinin agabeyi ve baska bir mahalleli olayla ilgili konustu. Olayla ilgili konusan Arda Kartal, "Kadinin yaptigi tabii ki yanlis. Kalbine, gelebilirdi sirtina gelebilirdi, herhangi bir sey olabilirdi Allah korudu diyelim” dedi.

Pendik'te Kadinin Çocuklari Biçakla Kovaladigi Olayla Ilgili Mahalleli Konustu
Olay, Pendik’te Kavakpinar Mahallesi’nde geçtigimiz gün öglen saatlerinde meydana geldi. Iddiaya göre, sokak üzerindeki bir kadin çocuklarin top oynamasindan rahatsiz oldu. Çocuklara sinirlenen kadin tas atarak, elindeki ekmek biçagiyla çocuklari kovaladi. O anlar mahalle sakini tarafindan kayda alindi. Eli biçakli kadin uyaranlara ise, “Kafam sisti sana ne” diye tepki gösterdi.

Kadin tarafindan biçakla kovalanan çocuklardan birinin agabeyi ve baska bir mahalleli olayla ilgili basina konustu.

Arda Kartal, “Ben isteydim gece geç geldim, video izledim kardesim izlettirdi videoyu, baktim ki kardeslerime biçak atilmis. Kadin da yan binada oturuyor. Hepsi bizim mahallenin çocuklari. Kardeslerim burada oyun oynuyor kadin biçak firlatmis, iki biçak varmis elinde. Bir tanesini de gelirken firlatiyor. Ben zaten sinirlendim isten geldim yemegimi yedim tam çikacaktim annem kapiyi üzerime kilitledi. Yasli bir kadin ama çok da yasli degil orta yasli bir kadin. Çocuklar 4 - 5 kisiydi. Kadinin büyük ihtimalle kafasindan sorunlari var, yaptigi tabii ki yanlis. Kalbine gelebilirdi, sirtina gelebilirdi, herhangi bir sey olabilirdi, Allah korudu diyelim” dedi.

Emircan Dursun, “Bizim çocuklar burada top oynuyorlar, çocuk akli olarak sevincini bagirarak yasiyorlar. Üst kattaki kadin da geliyor asagi iniyor biçakla çocuklari kovalamaya çalisiyor. ‘Topunuzu patlatirim’ diyor ama hem tas firlatiyor, hem biçak firlatmaya çalisiyor. Bizim mahallemizin gençleri, biri arkadasimin kardesi” diye konustu.

Kaynak: İHA