Gipsy Kings By Andre Reyes, Istanbul'da Sevenleriyle Bulustu

Latin müzigin dünya çapinda bilinen grubu Gipsy Kings by Andre Reyes, Istanbul’da müzikseverlerle bulustu. Andre Reyes yönetimindeki Grammy ödüllü efsanevi grup, konserdeki iyi performansi nedeniyle dakikalarca ayakta alkislandi.

Gipsy Kings By Andre Reyes, Istanbul'da Sevenleriyle Bulustu
Gipsy Kings by Andre Reyes, Piu Entertainment ve Zorlu PSM organizasyonuyla sahne aldigi Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde Djobi Djoba, Bamboleo, La Dona, Bem Bem Maria, Un Amore adli sarkilarindan olusan repertuvariyla unutulmaz bir gece yasatti. Bati pop ve Latin ritimleri ile geleneksel flamenko stillerini harmanlayan ve dünyanin dört bir yaninda unutulmaz konserlere imza atan Gipsy Kings, kurucu üyelerinden dünyaca ünlü Andre Reyes’in yönetiminde ailenin diger müzisyen üyelerinin de yer aldigi kadroyla hayranlarinin karsisina çikti. Latin ezgilerinin sarkilar kadar danslarla da hissedildigi gecede cosku dolu anlar yasandi.

Her sarkisi arasinda Istanbul’a ve gelenlere tesekkür eden Andre Reyes, “Bu geceyi bir kelime ile açiklamak gerekirse inanilmaz diyebilirim. Gelen herkese sonsuz tesekkürler, bizlerle birlikte bu coskuyu yasayan herkesle en kisa zamanda yeniden kavusmayi diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA