Çevre Dostu Melikgazi Belediyesi Mahalleleri Bastan Sona Temizliyor

Melikgazi Belediyesi, tüm mahallelerinde sürdürdügü temizlik hizmeti seferberligine Tacettin Veli Mahallesi ile devam etti.

Çevre Dostu Melikgazi Belediyesi Mahalleleri Bastan Sona Temizliyor


Melikgazi Belediyesi, Tacettin Veli Mahallesinde tüm ekipleri ile topyekün çevre temizligi yapti. Ekipler, mahalle genelinde temizlik çalismasi, çevre düzenlemesi, ilaçlama, yabani ot temizligi, çim biçme, agaç budama, yaya yolu bakim ve onarim islemlerini gerçeklestiriyor. Mahalledeki çöp konteynerleri da yikanarak, dezenfekte ediliyor.

Rutin temizlik çalismalarinin disinda ilçe genelinde baslattigi genis temizlik anlayisiyla hizmet ettiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, "Doga ve çevre konusundaki hassasiyetimizle çalismalarimizi hizla sürdürüyoruz. Bu çerçevede yine bu hafta ekiplerimiz Tacettin Veli Mahallemizde toplu temizlik çalismasi yapti. Belediye olarak çalismalarimizi sürdürüyoruz ancak çevre temizligi hepimizin sorumlulugunda. Bu yüzden bu konuda vatandaslarimizin da çok duyarli olmasi lazim. Temiz bir çevrede yasamak hepimizin hakki. Çevre temizligi konusunda duyarlilik gösteren tüm hemserilerime ayrica tesekkür ederim. Belediye olarak gerçeklestirmis oldugumuz temizlik çalismalariyla ilçemizi daha yasanilabilir, daha temiz ve daha nezih bir yer haline getirme çalismalarimiz artarak devam edecek" dedi.

Tacettin Veli Mahalle Muhtari Ibrahim Bozdagli, mahallesine yapilan çalismalar için Baskan Palancioglu ve ekibine tesekkür etti.
Kaynak: İHA