Bakan Özhaseki, ABD'de Türk Is Adamlariyla Bulustu

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki, Anadolu Aslanlari Is Adamlari Dernegi (ASKON) üyeleri ve ABD’deki Türk is adamlariyla New York’ta görüstü.

Bakan Özhaseki, ABD'de Türk Is Adamlariyla Bulustu
Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki, Birlesmis Milletler’in 78. Genel Kurulu’na katilmak üzere Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile birlikte geldigi New York’ta temaslarini sürdürüyor. Bakan Mehmet Özhaseki, bu çerçevede Anadolu Aslanlari Is Adamlari Dernegi (ASKON) Genel Baskani Orhan Aydin, ASKON ABD Temsilcisi Ayhan Özmekik ve ABD’deki Türk is adamlariyla bir araya geldi. Toplantida gündeme iliskin degerlendirmelerde bulunan Özhaseki; çevre dostu, yesil üretimin önemini dile getirerek, Emine Erdogan’in himayelerindeki Sifir Atik Projesi’nin yalnizca bir geri kazanim olmaktan çiktigini ve uluslararasi bir prestij meselesi haline geldigini vurguladi.

Bakan Özhaseki, programda depreme hazirlik çalismalari hakkinda da bilgi verdi. Türk Is insanlarinin sorunlarini ve taleplerini de dinleyen Özhaseki, “Hem yurt içinde hem yurt disinda basarili çalismalara imza atan kardeslerimize çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA