Gençler Kamp Atesini Köycegiz'de Yakti

Mugla Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan, Mugla’da yasayip Mugla’nin dogal, kültürel degerlerini gezme ve tanima imkani bulamayan gençler için Köycegiz’de düzenlenen "Mugla’da Kamp Atesi" çadir kampi sona erdi.

Gençler Kamp Atesini Köycegiz'de Yakti


Mugla Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, Mugla’nin dogal ve kültürel güzelliklerini gençlere tanitmak için Köycegiz Kazanci Orman Kampinda 8-10 Eylül 2023 tarihleri arasinda kizlar için, 15-17 Eylül 2023 tarihleri arasinda ise erkekler için çadir kampi etkinligi düzenledi.



Köycegiz Kazanci Orman Kampinda geçen hafta kizlarin bu hafta ise erkeklerin katilimiyla gerçeklesen çadir kampina Mugla’nin ilçelerinden katilan 13-14 yas araligindaki 42 kiz ve 42 erkek katilimci, etkinliklerle, egitim faaliyetleriyle, egitici oyunlarla, günlük faaliyetlerde edindikleri bilgilerle, aksamlari yakilan kamp atesiyle, gençlik faaliyetleri ve doga yürüyüsleri, tekne turlari, doga gezileri ile unutulmaz bir kamp deneyimi yasadi. Mugla’da Kamp Atesi kamp programi Mugla Gençlik Merkezleri gençlik liderleri ve gönüllü gençlerinin esliginde etkileyici, eglenceli gençlik faaliyetlerine ve etkinliklere sahne oldu. Izcilik Federasyonu Mugla Il Temsilcisi Ercan Öztürk tarafindan izci oyunlari ve gece yürüyüsleri ile programi tamamlayan katilimcilara program sonunda Mugla Gençlik ve Spor Il Müdürü Kazim Açikbas, Gençlik Hizmetleri Müdürü Münir Özalp, Yurt Hizmetleri Müdürü Koray Bali, Sube Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürlerinin katilimiyla gençlere katilim belgesi ve yarismalarda basarili olanlara çesitli hediyeler takdim edildi. Mugla’daki yerel çadir kampini çesitli gençlik etkinlikleri, gençlik faaliyetleri ve doga gezileriyle tamamladiklarini söyleyen Mugla Gençlik ve Spor Il Müdürü Kazim Açikbas, "Gençlerimiz birbirleriyle kaynasarak arkadaslik baglarini güçlendirdiler ve ilk defa kamp deneyimi kazandilar. Gençlerimiz için yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Kampimiz boyunca emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA