Tartistigi Kuzenini Arabayla Çarparak Öldüren Süpheli Denizli'de Yakalandi

Mugla’nin Fethiye ilçesinde tartistigi kuzeni ile iki kisiye araciyla çarpip, kuzeninin ölümüne neden olan süpheli, Denizli’de yakalandi.

Tartistigi Kuzenini Arabayla Çarparak Öldüren Süpheli Denizli'de Yakalandi


Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde dün yasanan olayda; Murat Erdogan ile kuzeni Bilal Erdogan arasinda henüz bilinmeyen nedenle tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine çikan arbededen sonra Murat Erdogan olay yerinden ayrildi. Daha sonra araciyla tartisma yasanan isyerine gelen Murat Erdogan, kuzeni Bilal Erdogan ile birlikte 2 kisiye kullandigi ticari araci üzerlerine sürerek çarpti. Çevredeki vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezi’nden yardim istedi. Ihbar üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan 3 kisi saglik ekiplerince ilçedeki hastanelere kaldirildi. Bilal Erdogan yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Olayin ardindan kaçan süpheli Murat Erdogan’in yakalanmasi için çalisma baslatildi. Zanlinin kullandigi güzergahi tespit eden güvenlik güçlerinin takibi sonucu, Murat Erdogan, Denizli’de yakalandi. Gözaltina alinan zanlinin islemlerinin ardindan Fethiye’ye gönderilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA