Narkotik Köpekleri Yerini Gösterdi, Zulalanmis Uyusturucular Yakalandi

Izmir’in Ödemis ilçesinde bir taksinin bagajinda, Çesme’de ise bir otomobilin gizli bölmesine zulalanmis uyusturucu maddeler, narkotik köpekleriyle gerçeklesen operasyon sonucu ele geçirildi. Olaylarla ilgili gözaltina alinan toplam 3 süpheli, çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

Narkotik Köpekleri Yerini Gösterdi, Zulalanmis Uyusturucular Yakalandi
Izmir Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Ödemis Narko Grup Amirligi ekipleri, Ödemis ilçesinde bir takside uyusturucu bulundugu bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler tarafindan durdurulan takside narkotik köpegi arama yaparken, aracin bagaj kismina tepki gösterdi. Polis ekiplerince kontrol edilen bagajda 25 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Gizlediler ama narkotigi hesaba katmadilar

Öte yandan Çesme ilçesinde de çalisma yürüten narkotik ekipleri, bir otomobilde uyusturucu madde bulundugu bilgisi üzerine çalisma baslatti. Belirlenen plakali araci durduran ekipler, yine narkotik köpegi ile araçta arama yapti. Köpegin tepki gösterdigi vites kutusunun yanindaki alani kontrol eden polis ekipleri, buraya gizlenmis maddeleri yakaladi. Gizli bölmede 46 gram skunk esrar, 6 gram kokain ve 5 gram MDMA maddesi ele geçirildi.

Her iki olayda da gözaltina alinan toplam 3 süpheli, emniyetteki islemlerinin ardindan çikarildiklari hakimlikçe tutuklandi.
Kaynak: İHA