Gürsu'nun Yeni Ögretmenlerine Sicak Karsilama

Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik’in sehir içi ve disindan Gürsu’ya atanan ögretmenler için düzenledigi tanisma toplantisi, egitimciler ile çok verimli ve keyifli bir sohbete dönüstü. Toplantiya katilan egitimciler Baskan Isik’a tesekkürlerini ilettiler.

Gürsu'nun Yeni Ögretmenlerine Sicak Karsilama
Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik’in ev sahipliginde, Gürsu Kaymakami Naif Yavuz, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ömer Faruk Bektas’in düzenlenmesi için öncülük ettigi ögretmenlerle tanisma toplantisi Gürsu Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Gürsu’ya sehir içi ve disindan atanan yaklasik 300 ögretmen ilk atamalarinda ilçe protokolü tarafindan karsilandi. Keyifli ve verimli bir sohbet havasinda geçen tanisma toplantisinda egitimcilere Gürsu tanitildi ve anlatildi. Ilçedeki egitim istatistikleri, okul sayisi ve mevcut durum aktarildi. Gürsu Kaymakami Naif Yavuz ve Belediye Baskani Mustafa Isik’in sorulari ve sohbetleri ile karsilandiklari için çok mutlu olan ögretmenler, yeni egitim ve ögretim döneminde Gürsulu ögrenciler için hevesle çalisacaklarini söylediler.

Baskan Isik’tan Gürsu ve Bursa gezisi talep eden ögretmenler etkinligin sonunda hatira fotografi da çektirdi.
Kaynak: İHA