Düzce'de Sok Uygulamalarda Suç Unsurlari Ele Geçirildi

Düzce’de polis ekipleri gece saatlerinde sehrin muhtelif noktalarinda sok uygulamalar yaparak suçlu ve suç unsurlarini yakalarken, trafik yönünden de kusurlu olanlara cezai islem uygulaniyor.

Düzce'de Sok Uygulamalarda Suç Unsurlari Ele Geçirildi
Düzce Il Emniyet Müdürlügü’nce sehir genelinde sok uygulamalar yapilmaya baslandi. 2 gün de 30 farkli noktada 66 farkli ekiple gerçeklestirilen sok uygulamalarda 2 ruhsatsiz tabanca ve 22 adet fisek, 14 adet ilaç, 15 gram metamfetamin, 9 gram esrar, 1 adet cam pipo, 2 gram skunk, 2 adet sentetik ilaç yakalandi. Ayrica, 2970 araç ve sürüce sorgulanirken 1 araç trafikten men edildi. Çalinti olan bir motosiklet ele geçirilirken, 357 araç sürücüsüne toplamda 615 bin 931 lira idari yaptirim uygulandi.

Yabanci uyruklular da yakalandi

Ekiplerin sok uygulamalari çerçevesinde yapilan kontrollerde Düzce’de oturum izni olmayan 5 yabanci uyruklu sahis yakalanarak haklarinda islem yapilirken, Hirsizlik Büro Amirligi ekiplerinin çalismalarinda isyeri veya kurumdan hirsizlik süphelisi 1 sahis ile motosiklet hirsizligi süphelisi 2 sahista yapilan çalismalarda yakalandi. Sahislar sorgularin ardindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA