Baskan Özcan Talimat Verdi, Nazilli'de Bozuk Yol Kalmayacak

Nazilli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Zafer Mahallesi Saglik Caddesi ve 103 Sokak’ta gerçeklestirdigi yol yenileme ve kaldirim çalismalarini tamamladi.

Baskan Özcan Talimat Verdi, Nazilli'de Bozuk Yol Kalmayacak


Nazilli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen çalismalar çerçevesinde Caddesi’nde yaya trafigini tehlikeye atan eski ve kullanissiz kaldirimlar yenilendi. 103 Sokak’ta ise kullanim ömrünü tamamlayan eski yol kazinarak parke tasi kaplama islemleri belediye ekipleri tarafindan titizlikle gerçeklestirildi.

Yaklasik bin metrekare alanin bastan sona yenilendigi ve yol çalismalarinin diger noktalarda hizla sürdürülecegini kaydeden Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, “Yesil Mahallemizde emsali görülmemis çalismalara imza attik. Saha ekiplerimizin üstün gayretleriyle o bölge bambaska bir görünüme kavustu. Ayni hizmeti kentimizin diger noktalarina yaymak için kollari sivadik. Insallah Nazillimizde ihtiyaç duyulan tüm noktalarda devletimizin destegi ve ekiplerimizin çalismalariyla yollarimizi bir bir yenileyecegiz” dedi.



Çalismalarindan dolayi Nazilli Belediyesi ekiplerine tesekkür eden Zafer Mahallesi sakinleri; Nazilli Anadolu Lisesi’nin de tasinmasi ile bölgenin daha da hareketlendigini belirterek yollarin yenilenmesi ile rahat bir nefes aldiklarini kaydetti.

Kaynak: İHA