Aydin Sehir Hastanesi'nin Güncel Durumu Masaya Yatirildi

Aydin’in saglik yapisini güçlendirecek olan Sehir Hastanesi’nde sona yaklasilirken, hizmet baskanlari ile bir araya gelen Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul, hastane insaatinin güncel durumunu degerlendirdi.

Aydin Sehir Hastanesi'nin Güncel Durumu Masaya Yatirildi


Saglik hizmetlerinin daha nitelikli sunulmasi amaciyla Saglik Bakanligi’nin 2020 yatirim programina alinarak 2021 yili Kasim ayinda merkez ilçe Efeler’de insaatina baslanan ve Aydin’i sevk eden degil sevk alan bir il konumuna tasimasi hedeflenen Aydin Sehir Hastanesi’nin yapiminda sona gelindi. Aydin ve Ege Bölgesi’nin uluslararasi kalitede bir saglik kampüsü haline gelmesi beklenen hastane ile ilgili bir toplanti düzenleyen Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul, hizmet baskanlari ile hastane insaatinin güncel durumunu degerlendirdi. Toplantida hastanenin donanimi için tasinmasi planlanan tibbi cihaz, cerrahi ekipmanlar ile yeni talep edilecek tibbi malzeme ve mefrusat ile ilgili konular ayrintili görüsüldü.

Çalismalarin araliksiz devam ettigini ifade eden Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul; “Aydin Sehir Hastanemizin Aydinli hemserilerimiz ve çevre illerdeki vatandaslarimiz ile en kisa sürede bulusturmak için çalismalarimiz titizlikle devam ediyor” dedi.



Konu ile ilgili Aydin Il Saglik Müdürlügünden yapilan açiklamada, “Ilimiz Efeler Ilçesi Sevketiye Mahallesi’nde yapimi hizla devam eden ve hizmete basladiginda ilimizin en büyük saglik yatirimi olacak olan Aydin Sehir Hastanesi’nin tibbi donanim ve mefrusatinin tespit ve temin edilmesi konularinda Il Saglik Müdürümüz Dr. Eser Senkul baskanliginda, hizmet baskanlarimizin katilimi ile toplanti gerçeklestirildi.

Aydin Sehir Hastanesi insaatinin güncel durumunun da ele alindigi toplantida, hastanenin donanimi için tasinmasi planlanan tibbi cihaz, cerrahi ekipmanlar ile yeni talep edilecek tibbi malzeme ve mefrusat ile ilgili konular ayrintili görüsüldü” ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA