'Atiktan Sanata' Resim Sergisinin Açilisi Yapildi

Zile Belediyesi ile Zile Halk Egitim Müdürlügü tarafindan atiklarin geri dönüsümü ve iklim degisikligine dikkat çekmek için ’Atiktan Sanata’ sergisi düzenlendi.

'Atiktan Sanata' Resim Sergisinin Açilisi Yapildi
Zile Belediyesi ile Zile Halk Egitim Müdürlügü tarafindan atiklarin geri dönüsümü ve iklim degisikligine dikkat çekmek amaciyla hazirlanan Atiktan Sanata Resim Sergisi Zile Belediyesi Gaydaroglu Konagi Sanat Merkezi’nde açildi. Açilisa CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Zile Belediye Baskani Sükrü Sargin, Ilçe Emniyet Müdürü Bilal Kürsat Kiliçarslan ve vatandaslar katildi.

Atik malzemeler kullanilarak hazirlanan resimden olusan “Atiktan Sanata” Resim Sergisi Zile Belediyesi Gaydaroglu Konagi Sanat Merkezinde Cuma tarihine kadar gezilebilecek.

"Atik malzemelerin geri dönüsümünün yapilmasi gerektigi konusunda duyarliligin artmasini saglamak"

Sanatseverlerin ve Zile halkinin begenisine sunduklari Atiktan Sanata Resim Sergisi hakkinda bilgi veren Zile Belediye Baskani Sükrü Sargin, “Bu sergiyi düzenlemekteki amacimiz geri dönüsümün önemine dikkat çekmek. Belediyemiz tarafindan toplanan artik kâgitlar, kablolar ve benzeri materyallerden olusan malzemeleri ressamimiz Büsra Bekaroglu’na ulastirdik. Öncelikli amacimiz atik malzemelerin geri dönüsümünün yapilmasi gerektigi konusunda duyarliligin artmasini saglamak. Atiklari geri dönüstürerek hem doganin tamiri imkânsiz bir sekilde tahrip olmasini önleyebiliriz hem de sagladigimiz tasarrufla ekonomik kayiplari azaltabiliriz. Bu güzel tablolari olusturan, emek veren ressamimiz Büsra Bekaroglu’na ve emegi geçen herkese tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA